2777
2789

و الان بیمار باشه و یه شرایط خیلی سختی داشته باشه میارید خونه خودتون ؟میترسم بیارم بدتر داستان بشه اگر طولانی بشه توی زندگی خودمون تاثیری نداره خیلی نگرانم از هر دو جهت نگرانم هم برای اون هم زندگی خودم به نظرتون چه کاری عاقلانه است؟ همش توی فکرشم دوست دارم همه کار براش بکنم 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک هم اگر شدنی هم هست بریم تو یه ساختمون مادرشوهر من مادرش مریضه اینکارو کرده هم خونه خودشو داره ...

آقاست و مجرده و خیییییلی من رو دوست داره فعلا شرایطش خیلی بد شده 

من متاهل نیستم اما اگر کسی نیست که نگهداری کنه یا امکان نوبتی نگهداری ندارینو اون بیمار ادمی نیست که ...

این ویژگی هایی رو که میگید واقعا نداره شوهرمم میگه بیارش ولی میترسم نکنه ته دلش سختش باشه به خاطر من خودش راضی نشون میده

آقاست و مجرده و خیییییلی من رو دوست داره فعلا شرایطش خیلی بد شده

عزیزم تو خونه خودت مطمئنا مشکل پیش میاد درست ترین راه چیزیه ک گفتم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
مثلا شوهرم و بچه هام یه موقع خسته نشن هر دو طرف ناراحت بشن نکنه نتونم از پسش بربیام خیلی نگرانم

اهان

اره امکانش هست

مخصوصاً اگر بچه شیطون داری

ادم دلش میمونه ،من جاش شما نیستم و شرایططونو خبر ندارم

فقط اگر خودمو بزارم جاتون چند روی میارمش و بعد برمیگردونمش اگر شرایط داشته باشمم یسری وعده های غذایی رو براش میبرم

بازم میگم شرایطتونو خبر ندارم ،اگر نتونستین اینکارو کنین عذاب وجدان نگیرین❤️

.

این ویژگی هایی رو که میگید واقعا نداره شوهرمم میگه بیارش ولی میترسم نکنه ته دلش سختش باشه به خاطر من ...

میتونم بدونم چه نسبتی داره و چقدر میمونه؟

من باشم میارمش و سعی میکنم ی جور دیگه جبران کنم برای همسرم مثلا ی جا هوای خانواده ش رو داشته باشم