2777
2789

اینا که دخترای خود ساخته و با انگیزه هستن😍

دخترای مستقل🥰

اونتیی که چقدرر زندگی هاشون نظم داره ، مرتب و منظم هستن🥰

روتین های خوب دارن تو زندگی ، با برنامه و سر ساعت به همهه زندگیشون میرسن

هر روز ورزش میکنن کتاب میخونن سرکار میرن 😍🥺

وااای من میمیرم برا این فیلما😂🤦‍♀️

انقدر دوست دارم سریع تر برم سرکار پول دربیارم کار کنم

تموم فگرم شده اینکه برم سرکار منم بتونم مستقل شم ، اونجوری هدفمند شم

وایییییی🥺😂🤦‍♀️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فکرت اشتباهه که نظم و روتین و هدفمندیتو وابسته به یه چیز دیگه میکنی مثل سرکار رفتن . حتی تو بیکاری هم میتونی عادات مثبت داشته باشی . بعد سرکار رفتن اتفاقا خسته تری و انزژی بیشتری میگیره ازت اینکارا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خب حرعت درسته ، اما از بیکاری بهتره و اینکه خب شاید خدا برامون خواست 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرت اشتباهه که نظم و روتین و هدفمندیتو وابسته به یه چیز دیگه میکنی مثل سرکار رفتن . حتی تو بیکاری ه ...

ننهه اتفاقا از الان شروع کردم یسزی عادت هارو تو خودم ایجاد میکنم

مثلا مرتب تر میشم ، بیشتر به چیزای مثبت فکر میکنم ، سعی میکنم روتین داشته باشم

و بشدتتت دنبال کارر کردنمم ک هنوز وقتش نیست

ننهه اتفاقا از الان شروع کردم یسزی عادت هارو تو خودم ایجاد میکنممثلا مرتب تر میشم ، بیشتر به چیزای م ...

خیلی خوبه ادامه بده همینجوری کارای مثبت رو نباید وابسته به یه کار دیگه تو اینده کنیم باید از همین امروزمون شروع بشه. کارهم ایشالله جور میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خیلی خوبه ادامه بده همینجوری کارای مثبت رو نباید وابسته به یه کار دیگه تو اینده کنیم باید از همین ام ...

ایشالله

مرسی ازتت قشنگمممم🥰😍

اینستا ندارم و اینو بدون اینستا همش فیکه😂هیچی اونجوری ک نشون میدن نیست

وااای ولی خیلی خوبننننن

اصلا عشقنننن

زندگی دوست منه خیلی قشنگ زندگی می‌کنه

خب یزره از دوستت برام تعریف میکنی اگر ممکنه ؟

اووف لامصبا خیلی خفنن😍🤤وایب گودرت بی نهایت میدن

فقط یه چیزی بنظرم بیفایدس

کلی شمع تو خونه وسط ظهر روشن میکنن

خب شمع الکی چرا روشن میکنیدددد😂

هرکاری کنم این یه مورد رو هیچوقتتت وسط ظهر انجام نمیدم

خب یزره از دوستت برام تعریف میکنی اگر ممکنه ؟

تو یکی از تاپیک هام گفتم ولی اره عزیزم 

شاغل پولدار باکلاس متین خوش بیان منطقی مغرور ولی در ارتباط دوستانه خاکی همیشه تمیز و مرتب زندگیش شیک

همیشه در حال مطالعه هست برای خودش اتاق کار داره 

فانتزی زندگی می‌کنه برنامه ریزی داره 

صبحانه ناهار شام بجا و شیک درست می‌کنه 

اعجوبه هست این بشر 

کلی سفر می‌ره وقت برای همه کاری داره 

مثلا ما باهاش میریم بیرون اجازه نداریم کارت بکشیم 

خودش حساب می‌کنه بگی فلانی این لباست چه قشنگن 

فردا میبینی شست گذاشت داخل پک  داد اسنپ آورد برامون تا صبح میتونم در موردش بگم برات  

تو یکی از تاپیک هام گفتم ولی اره عزیزم شاغل پولدار باکلاس متین خوش بیان منطقی مغرور ولی در ارتباط دو ...

واییی چقدر خوبههه

چقدر ارزومه منم بتونم یه همچین ادمی باشم

معاشرت اجتماعی بالا

پوشش و لباس 

طرز صحبت کردن

اروم بودن

وای که چقدررر برای یه زن شخصیت افرینهههه