2777
2789
عنوان

انقدررررر تو‌ دلم به شوهرم خندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 68 پست
منم به روش نیوردم 😂😂ولی مردم از خنده

یعنی رولت دوم رو نصف کردی ؟ 😢

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد باحالهههه🤣🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

وای منی ک بچهام بخاطر دلسوزی میگن نفره اول مادر جهانی از شیرینی تر و رولت نمیتونم بگذرم از شکم بچهام ...

منم دوس دارم خب ولی شوهرم بیشترشو واسه خودش میخواد همیشه

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

حالا همسر منم خیلی شکموعه هر چیزیم نمیخوره ....جدیدا کبدش چرب شده تو رژیمه گاهی اوقات میره بیرون یه چیزی نیخوره بعد خودش لو میده😂🤦‍♀️شکموی خنگ

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
ادمای لوس و این کاراشون. خوشم نمیاد اصلا

این الان لوس بازی بود؟😅😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

همسر من عاشق نوشابس، من اجازه نمیدم خونمون کسی نوشابه بخوره مخصوصا همسرم که زخم معده داره، گاهی میره به بهانه ی  بیرون گذاشتن زباله، یه نوشابه تو حیاط میخوره، همیشه هم لو میره طفلک، مثلا گوشیش خونس صدای پیامک برداشت پول میاد 😅

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!