2777
2789
عنوان

میخوام کوکی هامو بفروشم

161 بازدید | 13 پست

بنظرتون پیج جدید بزنم برای اینکار؟ 

انواع کوکی ها با پک های خوشگل مناسبتی قرارهداینکارو شروع کنم 

ولی نمی دونم تو پیج خودم که روزمرگی و عکاسیه بذارم با پیج جدید بزنم ؟ یا کلا نزنم پیج؟ راهنمایی کنید خدا خیرتون بده 💗💓❤️

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بززززززنآدرس پیجتم بعد بده مننننمن عاشق کوکیم

ای جانم چشم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزیزم تو برنامه با سلام آگهی کن .

بهتر از اینستاس؟؟

یه طرز تهیه کوکی برای ۴ نفر خوشمزه باشه میگیبرای روز پدر درست کنمخداخیرت بدهههه💗

۱۰۰ گرم کره رو با ۹۰ گرم شکر قهوه ای و ۳۰ گرم شکر سفید هم بزن یه تخم مرغ وانیل بزن بهشون قاطی کن در حد ۲ دقه بعد آرد و بکینگ پودر یه قاشق چای و یه ذره قهوه با یه ذره ابجوش قاطی کن  و ۲۰۰ گرم شکلات تخته خورد شده قاطی کن بذار فریزر یکساعت. فرتو رو ۱۷۰ تنظیم کن ده دقه گرم شه کوکیاهم ۱۵ دقه بپز 

چند مدل و چیا ان کوکیات؟

کوکی ترکدار . تکه شکلاتی . ردولوت گردو هویج . سیب دارچین براونی و ... چندتا چیز دیگه قراره یاد بگیرم 

لطفا طرز تهیه بهم میگی برای بچه هام درست کتم

اره عزیزم گفتم برو ببین