2777
2789

چون ی عمر تو مختونه

تایپیک شوهر نونوا رو خوندم قبول کنه ی عمر عذاب میکشه

یکی ظاهر براش خ مهمه یکی پول یکی قد یکی تحصیلات یکیش خیییلی براش اولویت داره

نباید ازش گذشت وگرنه ی عمر مث من میمونید تو برزخ نه راه پس دارین نه پیش

دقیقا

همیشه تو ذهنت هست

وقتی میبینی یکی اون چیزو داره ناخودآگاه حسرت میخوری

میگی من چرا پای معیارم نموندم، من چرا فلان نکردم

چشم بسته پیش نرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی که‌گفتین عزیزم واقعا خیلی دوست داشتم همچین چیزی رو از زبون یه فرد متاهل بشنوم 😘♥چون خیلیا میگن ...

چرا مهم نباشه؟نه اتفاقا مهم باشه زیادم باشه.بخاطر یه مرد چرا علایق و سلیقه هاتو کور کنی؟و چارچوباتو عوض کنی

آی تروخدا من برام خیلی مهمه آزادی داشته باشم ولی دوستم میگف وقتی عاشق بشی برات مهم نیس دیگه نهههه

حرف مفتهه اولاش ک داغی مهم نیس بعد یکی دوسال ک رفتی زیر ی سقف همه چی برات مهم میشه و چشمات باز میشه