2777
2789

خیلی آرومت می کنه 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌میشه از ته دلت برام ۱۰۰ تا صلوات بفرستی

تاکی. وقت داره 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
عزیزم‌میشه از ته دلت برام ۱۰۰ تا صلوات بفرستی

ان شاالله  مشکلت حل بشه عزیزم 

یه مشکل خیلی سخت برام پیش اومده

اگر وقتش امشب نباشه بله عزیزم میفرستم هدیه به حضرت مهدی عج 

وقت نداره عزیزم تاپیکتو دیدم گفتم غریبه ای با دل پاکت برای حل مشکلم صلوات بفرستی

آبجی خوشگلم دلم پاک نیست ولی میفرستم هدیه ازطرف شما به حضرت مهدی عزیزمون 

دورت بگردم یا صاحب الزمان❤️😍منم مثل خودت تنهام اقاجان🥺برام دعایی کن امام زمان🤲🏻💚

همه ما تنهاییم بدون حضرت عشق 

مرسی عزیز دلم

فداتشم خوشگلم بهترین ها نصیبت بشه 😍ان شاالله 

العجل قرار دل بيقرارم

اللهم عجل فرج منتقم محمد و آل محمد

مهدي جان اصلا بخاطر شفاي زخم سينه مادرت ظهور كن و انتقام محسن بي گناه رو بگير

اللهم عجل لوليك المظلوم الفرج

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)