2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امپول بیوتین میزنم بهتر میشم . اگزما با اگزما فرق میکنه نوعش . دکتر برودستگاه بخور بذار تو حونه و ...

دکتر رفتم فقط دارو کورتون دار میده 

فایده نداره یک ماه خوبه باز برمیگرده

وای منم تازگیا اینجوری میشم همش کرم میزنم انکار نه انکار.تو اینستا دیدم نوشتار بود دکسپانتول زده خیلی جواب داده ولی هنوز نخریدم من

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

تجربه ۵ ساله من و نظر دکتر:

🐾ژنتیکیه

🐾درمان قطعی نداره و ریشه کن نمیشه

🐾تغذیه روش تاثیر داره

🐾به مواد شوینده هم حساسیت میدی پس میتونی با صابون ۲۵ درصد کرمدار دستت بشوری و در باقی موارد اول دستکش نخی و بعد از روش دستکش یکبار مصرف و یا پلاستیکی بپوشی که بخوای آشپزی یا لباس و ظرف بشوری

🐾زخماش که خوب شد همیشه مرطوب کننده بزنی و تو سرما و گرما دستکش نخی دستت باشه

👇👇👇

تندی

سس ها

قهوه روزی نهایت ۲ شات

ادویه

گردو

ترشی

زعفرون

دارچین

زنجبیل

موز

کیوی

خربزه

فست فود

نوشابه

بادمجون

گوجه

انجیر

کاکائو

اینا خیلی کم استفاده کنی چون محرکن👆👆👆

🐾شیودرجهت رویش مو و لیزر عیب نداره ولی موبر نباید زیاد روی دستت بمونه

🪸🐠🫧

اگر اصفهانی بهت ادرس بدم بری، یه خانم طب سنتی بهم دارو داد خوب شدم بعد5سال درگیری دستام و پام

به من بده دستام سر انگشت هاش تا آب میخوره بهش پوست پوست میشه و گاهی میخاره 

واقعا خوب خوب شد؟

به من بده دستام سر انگشت هاش تا آب میخوره بهش پوست پوست میشه و گاهی میخاره واقعا خوب خوب شد؟

روبه روی کلینکیک ثامن الائمه ساختمان بهار خانم صرامی هستش بعد پل سرهنگ هست اونجا  بری بپرسی بهت میگن 

شیرازی ام😅