2777
2789
اصلا نگران نباش، ویروس گرفته برا همین، پسر منم قبلا اینطوری شده بود، بین بچه ها شایع هس، بزن تو همین ...

گاها تو بزرگترها هم دیده میشه داداش منم خون دیده بود در عرض یک هفته دوسه بار دکتر رفت تشخیص داد عفونت هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش ویروسه منم پارسال گرفتنی یبس شدم خون اومد😑

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
نه منطورم بواسیر از مدفعوع سفته دیکه این اسهال بواسیر نمیگیره ک

میشه ببخشید شله دیگه بازم به مقعد فشار میاد اومدنی

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
گاها تو بزرگترها هم دیده میشه داداش منم خون دیده بود در عرض یک هفته دوسه بار دکتر رفت تشخیص داد عفون ...

آخه گلم بزرگترها فرق میکنه، مامان من همین بود، رف کلونوسکوپی، پولیپ روده داشت، زنداداشم همین بود اونم زخم معده و روده تحریک پذیر داشت، اما برا بچه های کوچیک اکثرا همون ویروس و عفونت و سرماخوردگی و عوارض برخی شربت‌های همون دوران سرماخوردگی هس

اره خیلی بچم زور میزنه

این یبوست بد دردیه لامصب سرش مامانم عمل کرد 

آخه گلم بزرگترها فرق میکنه، مامان من همین بود، رف کلونوسکوپی، پولیپ روده داشت، زنداداشم همین بود اون ...

بله می‌دونم ولی برادر من هم پیش دکتر فوق تخصص رفت که این دکتر فقط قرص عفونت داد گفت اگه بازم خون دیدی بیا که کلونوسکوپی کنم خدارو شکر بیشتر از شش ماه گذشته دیگه خون ندیده 

مادرتون الان خوب شدن ؟ پولیپ روده مشکل سختی هست ؟