من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گاها تو بزرگترها هم دیده میشه داداش منم خون دیده بود در عرض یک هفته دوسه بار دکتر رفت تشخیص داد عفون ...
آخه گلم بزرگترها فرق میکنه، مامان من همین بود، رف کلونوسکوپی، پولیپ روده داشت، زنداداشم همین بود اونم زخم معده و روده تحریک پذیر داشت، اما برا بچه های کوچیک اکثرا همون ویروس و عفونت و سرماخوردگی و عوارض برخی شربتهای همون دوران سرماخوردگی هس
آخه گلم بزرگترها فرق میکنه، مامان من همین بود، رف کلونوسکوپی، پولیپ روده داشت، زنداداشم همین بود اون ...
بله میدونم ولی برادر من هم پیش دکتر فوق تخصص رفت که این دکتر فقط قرص عفونت داد گفت اگه بازم خون دیدی بیا که کلونوسکوپی کنم خدارو شکر بیشتر از شش ماه گذشته دیگه خون ندیده