2777
2789
بله می‌دونم ولی برادر من هم پیش دکتر فوق تخصص رفت که این دکتر فقط قرص عفونت داد گفت اگه بازم خون دید ...

نه گلم پولیپ ها اکثرا خوش هیم هستن، چون برا نمونه فرستادن، آره شکر خدا خوب هس مامانم، زنداداشم هم روده تحریک پذیر داره، خون دیگه نمیبینه اما دل درد و اسهال گاها داره، داداش شما هم عفونت رفع میشه نگران نباشین 

نه گلم پولیپ ها اکثرا خوش هیم هستن، چون برا نمونه فرستادن، آره شکر خدا خوب هس مامانم، زنداداشم هم رو ...

توکل به خدا واقعا سر داداشم خیلی استرس کشیدیم تو همین سایت خیلی واضح میگفتن اگه خون بیاد یعنی سرطان و ... در صورتی که سرطان وزن رو به شدت کم می‌کنه هزار تا علاعم داره 

جسارتا مادرتون زیاد خون میدیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا واقعا سر داداشم خیلی استرس کشیدیم تو همین سایت خیلی واضح میگفتن اگه خون بیاد یعنی سرطان ...

بابا نگران نباش اصلا، زنداداشم که خیلی زیاد می دید هرروز میدید، مامانم یه روز در میان، دو سه روز در میان، جفتشون کلونوسکوپی شدن مشکل حادی نبود، داداشتون چند سالشه؟ 

توکل به خدا واقعا سر داداشم خیلی استرس کشیدیم تو همین سایت خیلی واضح میگفتن اگه خون بیاد یعنی سرطان ...

ضمنا داداشت ممکنه بواسیر و شقاق مقعدی هم داشته باشه، چون مامانم اینا رو هم داشت، زنداداشم هم بواسیر داشت

بابا نگران نباش اصلا، زنداداشم که خیلی زیاد می دید هرروز میدید، مامانم یه روز در میان، دو سه روز در ...

۳۸ سالشه برادرم در حد دو سه بار دید 

می‌دونی عزیزم من مردم و زنده شدم خدا همه برادرارو واسه خواهراشون حفظ کنه

نمی‌دونم ولی تا اونجایی که می‌دونم شکم درد اینا نداشته

آزمایش معمولا مینویسن، آزمایش تخصصی مدفوع، اما هیچ نگران نباش خدای نکرده اگه چیز بدی بود تو این شش ماه کلی علائم نشون داده بود، هرچند میگم دیگه زنداداشم کلی علائم داشت، شکم درد، یبوست، اسهال، خون در مدفوع، با همه اینا، اما مشکلش فقط التهاب و روده تحریک پذیر و زخم معده بود