2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60914 بازدید | 721 پست

من یکی که دست به چیزی نمیزنم تو خیابون حتی اگه یه کیلو طلا افتاده باشه جلو پام میگذرم ولی مسئولیت پیدا کردن صاحبش کردن نمیگیرم 

از قدیم گفتن سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما طلاببینی برنمیداری؟این برنداره یکی دیگه برمیداره هرچندمیدونم تاپیک سرکاریه

تحت هیچ شرایطی بارها و بارها از بچگی تا بزرگ ک شدیم‌ پدرم تاکید داشته طلا حتی دیدی رو زمین ور نداره 

گناهش گردن کسیه باشه که ور میداره ن شما

من یه انگشتر گم کردم حدود ۴-۵ گرم، اینقدر دلم میسوزه، با هزار بدبختی و پول جمع کردن خریده بودم. بنظرم چشم صاحبش تا اخر باهاتون میمونه. و خیر و برمت نمیاره تو زندگیتون. من که بفهمم کسی انگشتر منو پیدا کرده و استفاده کرده حلال نمیکنم

یا رفیق من لا رفیق له
لانقل گناهش گردن این نیست دیگه یا آگهی بزنه

گناهش میفته گردن یکی دیگه عزیزم. که ناخواسته اینم توش شریک میشه.

همون دومی که گفتین گلم باید آگهی بزنه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

بزن دیوار

میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

من چند سال پیش یه رسانید طلا گم کردم که البته حدس می‌زنم کسی برداشته ولی هنوزم میگم اگه کسی برداشته انشالله خدا ازش نگذره و هزار برابر ازش در بره

واقعا حلال نمیکنم

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
اون دیگه صاحبش پیدا نمیشه .. بزن زخم کارات بعدا ب جای اون پول بده مستمند

عزیزم اینجوری نگین.شمااز کجا میدونی پیدا نمیشه شاید شد گلم. من باشم تاچند سال هم آگهی میزنم وناامید نمیشم ازاینکه صاحبش پیدا بشه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️