2777
2789
عنوان

منو نامزدم مورد امتحان الهی قرار گرفتیم😭مردم از استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 20 پست
عقدمحضری راضی شوعروسی،مفصل بگیر ،چیزی نفروش براجشن،که،ضرره

اخه نمیخوایم عروسی بگیریم عقدمونم قرار بود هفتاد نفر مهمان باشه . خیلی سخته ما طبق برنامه پیش میرفتیم اما خراب شد حس میکنم امتحان خداست . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی جان چقد شرایط سختی داری درکت میکنم😢😞منم خیلی دارم عذاب میکشم دیگه خسته شدم دلم میخواد بمیرم نمیدونم چه گناهی کردم که دارم تاوان پس میدم ولی مامانم میگه صبور باش شاید خدا داره امتحانت میکنه راستی الان عقد کردی؟

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اسی جان چقد شرایط سختی داری درکت میکنم😢😞منم خیلی دارم عذاب میکشم دیگه خسته شدم دلم میخواد بمیرم نم ...

اره عزیزم عقد کردیم شرایط خودش درست شد خیلی دهنمون سرویس شداما یه هو درست شد شکر خدا

اره عزیزم عقد کردیم شرایط خودش درست شد خیلی دهنمون سرویس شداما یه هو درست شد شکر خدا

الهی شکر عزیزم

تبریک میگم به پای هم پیر شید

عشقتون پایدار باشه انشاءالله ❤❤❤

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌