2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 52494 بازدید | 721 پست
دوستان لطفا چیزی گم میشه برندارید حتی اگه نیت خیر دارید و میخواید به صاحبش برگردونید فرهنگ سازی کنید ...

اره دقیقا ممکنه نیت خیر باش واقعا

خواهر من یکی از کشورهای دیگه زندگی می‌کنه که اتفاقا ما ایرانیا معتقدیم اونجا بدرد نمیخوره و دزده میگه پاور بانک یا بارها شده اپل واچ توی باشگاه جا گذاشتم دو روز بعد رفتم دیدم بوده

یا میگه سفارش میدم اینترنتی می‌زاره دم در کسی برنمیداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر عزیزم به نظر من آگهی بزن ولی مشخصات طلا رو نده بگو با فاکتور بیاین و بیگن طلاتون چطوریه و چند گرم بوده ایشالله پیدا بشه 

مطمئنم خدا و طبیعت یروزی یجوری برات جبران میکنن که اصلا پنج گرم طلا برات هیچ باشه ♥️♥️

هر جا پیدا کردی آگهی کن. تو پیج و دیوار هم. صاحبشو پیدا کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم همون جا که برداشتی یه اگهی بزن شماره بزار بگو هر کی گم کرده نشونشه بده.دو نفر را دیدم اینجوری بعد از چند ماه پیدا کردند.

و اینکه به نظرم کار بدی نکردی برداشتی شاید یه ادم بی انصاف بر میداشت و دیگه به صاحبش نمیرسید.

پیدا کردی عزیزم دزدی که نکردی خیالت راحت بگیر بفروش بزن به زحمات. اینایی هم که فاز برداشتن میگن بزار سر جاش یا ال و بل خودشون بودن میخوردن یه آبم روش ، در ضمن بدی خیریه خودشون میخورن

نمیتونم توی برهه ایی بودم که بسیاااااار نیاز داشتم کسی ازم برد که مثل احمقا چشم بسته بهش اعتماد کرده ...

ولی باز میگم نفرین نامرده برمیکرده

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

پیدا کردی عزیزم دزدی که نکردی خیالت راحت بگیر بفروش بزن به زحمات. اینایی هم که فاز برداشتن میگن بزار ...

ما که از گلومون این پولا پایین نمیره. فک نکنم اسی هم وجدانش قبول کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حتی معنی تهمتم نمیدونیاگر حرف وسوسه است مسئولین کشورم با کلی پول در ارتباطن طبیعیه وسوسه بشن زود باش ...

انسانن😏

امثال شما هستن با این تفاوت ک عقده ندارن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍