2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60908 بازدید | 721 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چرا خودتونو میزنید ب نفهمی از دست کسی زدن یا کیف دزدیدن با اینکه پیدا کنی فرق داره از عمد که نرفت ...

اونی که خودشو زده به نفهمی شمایی عزیز 

کسی نگفت این دزدیه 

اما حرامه خود استارتر هم گفت 

.

وا چرا خودتونو میزنید ب نفهمی از دست کسی زدن یا کیف دزدیدن با اینکه پیدا کنی فرق داره از عمد که نرفت ...

حق میگی

مرسی که درک میکنید عزیزم🌹اینجا همه عقدع دارن هرکی یچیزی میگه

اون دیگه صاحبش پیدا نمیشه .. بزن زخم کارات بعدا ب جای اون پول بده مستمند

اگه آگهی بزنه همونجا،چرا پیدا نشه؟

اگه تو کانال شهرشون اعلام کنه،چرا پیدا نشه؟

من از دار دنیا یدونه انگشتر داشتم،گمش کردم.دو‌ساله چشمم دنبالشه.از اونی هم که پیدا کرده و خبر نداده،راضی نیستم.هر روز کانال شهرمون رو چک میکردم به امید اینکه یکی بیاد بگه فلانجا یه انگشتر پیدا شده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

نباید برداریمحض اینکه برمیداری میفته گردنت دردسرش فک کن میخواسته بفروشه خرج مریضی بچه ش کنه تنها دار ...

مغز و قلب شما خیلی قشنگه 🌼✨🤍

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

حتی اگه صاحبش پیدانشد حق فروش نذارهیعنی چی بزن به کارخیر مگه با مال حروم هم کار خیر میشه؟؟؟؟؟؟؟عجیبا ...

درست میگن ،  اول باید صاحبشو پیدا کنه اگر نکرد از لحاظ شرعی درستش اینه بفروشه و تمام پول رو به یک فقیر اهدا کنه 😊🌹

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نباید برداریمحض اینکه برمیداری میفته گردنت دردسرش فک کن میخواسته بفروشه خرج مریضی بچه ش کنه تنها دار ...

من باشم برش میدارم که گم نشه یا نا اهل برش نداره خیلی سعی میکنم تا پیدا بشه صاحبش و میشه انشالله