2777
2789
عنوان

اونایی که عزیز از دست دادین بیاین

198 بازدید | 40 پست

من شنیدم میگن تصور مرگ عزیز سختتر از مرگ واقعی اون شخصه...

ینی مثلا هی میشینی فکر میکنی اگه فلانی رو از دست بدم چیکار کنم حتی از دیدن خوابشم وحشت میکنی

ولی وقتی اون اتفاق میفته به خودت میای میبینی کنار اومدی و عزیزتم دیگه کنارت نیست.

درسته؟

خالم میگفت من تو خواب میدیدم بابام مرده تا یه هفته افسرده بودم ولی حالا که فوت شده دیگه باهاش کنار اومدم

من سه هفتس پدربزرگمو از دست دادم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 13م مهر مامان بزرگو از دیت دادم . سه سال بود زمینگیر بود باورت میشه سر مزارش ی قطره اشک نریختم ولی تا صب براش گریه کردم هرشب . نمیتونس حرف بزنه هنوزم ک هنوزه نگاهاش جلو چشمه بار اخر ک بهش گفتم مامان بزرک دانشگا قبول شدم خیلی خپشحال شد ولی فقط نگام کرد 😭 نگاهاش همیشه حرف داشت دو سال قبلشم پدرزرگم سرطان گرف فوت شد اون سال لعنتی کلاس میرفتم نشد هررپز برم ببینمش چقد خسرتشو میخورم 😭

من بچه بودم مدرمو از دست دادم.
اون موقع در اصطاح شرطی به مادر بودم همیشه شبا کنارم میخوابید تابخوابم تا هشت سالگی

یادم نمیاد دوره اندوه چطور گذشت ولی یادمه شب اول کلا گریه کردم ولی اره فکر کردن سخت تره تا تجربه به نظرم

من ۱۲ روزه پدرمو از دست دادم یه حالتیه مثل توهم باور نمی کنم همش منتظرم از خواب بیدار شم ، به خاطر بچه هام نبود خودکشی می کردم هر ثانیه م گریه س، دلم می خواد برم سر مزارش بخوابم شاید بغلم کرد ، الاهی هیچ کس داغ عزیز نبینه

نه مادرمو به شدت دوست داشتم و در نوجوانی از دسش دادم و الان چندین ساله ک میگذره و گهگاهی به یادش قلب ...

یاد ادم که میمونه من خیلی وقتا حسرت میخورم چرا مادری کنارم نیس

منم 13م مهر مامان بزرگو از دیت دادم . سه سال بود زمینگیر بود باورت میشه سر مزارش ی قطره اشک نریختم و ...

منم مادربزرگم یسال بود فوت شده بود الانم که پدربزرگم

قبلشم پسرعموی جوونم

واقعا دیگه خستم از مرگ

خیلی سخته