2777
2789
عنوان

اونایی که عزیز از دست دادین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
من ۱۲ روزه پدرمو از دست دادم یه حالتیه مثل توهم باور نمی کنم همش منتظرم از خواب بیدار شم ، به خاطر ب ...

مادر و خاله های منم خیلی بی تابی میکنن😔

گریه های خیلی وحشتناک

جیغ های بلندی

اصلا آروم نمیشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مادربزرگم یسال بود فوت شده بود الانم که پدربزرگمقبلشم پسرعموی جوونمواقعا دیگه خستم از مرگخیلی سخ ...

هعی منم. اون روز ک لباسامو مرتب میکردم دیدم اصلا لباس روشن ندارم یکی لباس دومش بود سومش هفتم چهلمش سالش باز دوبارع دومش سومش هفتم سالش همه مشکی 💔 انگار رنگ عزا گرفته همه چیز

خدا بهتون صبر بده داغ جوونو با هیچی نمیشه قیاس کرد

من یکسالو نیمه هنوز نبودن بابام وخواهرم عادی نشده

خواهر دارم دق می کنم 😭شبش بهم زنگ زد مراقب دخترت باش صبح ساعت ۵ زنگ زدن گفتن بابات مرد ، رفتم ببینمش گفتن سرد خونه س التماسشون کردم گفتن فرستادیم برای دفن ، فقط دلم می خواد قلبم وایسه تموم شه😔

مادر و خاله های منم خیلی بی تابی میکنن😔گریه های خیلی وحشتناکجیغ های بلندیاصلا آروم نمیشن

کاش منم می تونستم یه کم جیغ بزنم بچه هام بهم وصلن همیشه، فقط دارم از تو دق می کنم

خواهر دارم دق می کنم 😭شبش بهم زنگ زد مراقب دخترت باش صبح ساعت ۵ زنگ زدن گفتن بابات مرد ، رفتم ببینم ...

من رفتم استان دیگه دیدن بابام که زمین گیر شده بود گفتم بابایی منو میشناسی از کما برگشته بود  حرف نمیتونست بزنه ولی چشماش گشاد شد سرمو کشید پایین بوس کنه منم پیشونیشو بوسیدم دستشو بوسیدم .اومدم شهر خودمون خواهرم فوت شد .۴۳روز بعدش بابام 

کاش منم می تونستم یه کم جیغ بزنم بچه هام بهم وصلن همیشه، فقط دارم از تو دق می کنم

عزیزم برنامه زندگی پس از زندگی رو خیلی نگاه کن.

منو مادرم خیلی اروم شدیم باهاش خیلیییی