2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بهم خیانت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه بهت اعتماد داشتم الان ندارم

من خودم شکاک هستم حتمن ببرش روان پزشک 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

و قبول کن که ۹۹ درصدشون خیانت از طرف مرد بوده

مرد متاهل با جاریم همین الان دیدم 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

مرد متاهل با جاریم همین الان دیدم

شوهرش با جاریش.   

آب ندیدی شناگر ماهری هستی یعنی چیتو بخوای خیانت کنی که با یه گوشی و سیمکارت جداگونه هم میتونی هیچکسم ...

سرم درد اومده از دستش 

هی بهم ناسزا میگه و تهدید به جدایی می‌کنه و بلاکم می‌کنه

دوباره برمیگرده میگه چه غلطی میکردی زنگم نزدی

خودش فوق روانشناسی داره

علت شکاکیش چی هست

الانم داره میگه لعنت به روزی که وارد زندگیم شدی و گمشو از زندگیم بیرون و..

واااااا😕😕😕 چرا هنوز باهاشی؟ دوسش داری؟ عقدین؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خودت تنهایی برو مشاور

متاسفانه همسرتون مشکل داشته به همه مشکوکه و شکلکهای صد در صد به گذشته اش برمیگرده ولی این وسط اگه اینجوری بیخ پیدا کنه شما هم تو این آتیش میسوزید زودتررررر به روانشناس مراجعه کنید 

تقصیر خودتون بوده از اول روش وایستادید اینجوری شیر شده

ببین شکاکی مریضی نیست که راحت درمان بشه بعضی ها هم اصلا درمان نشده اگه فکر میکنی میتونی باهاش کنار  بیایی بیا ولی بعدا ها خیلی به مشکل میخوری 

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

روانیه خانم ولش کنگواهی نامت بگیر کلاسم برو خارج لازمت میشه هر چی میتونی مدرک جمع کن لازمت میشهولی ب ...

من اصلا دوست نداشتم برم خارج ولی چون همسرم دوست داشت حمایتش کردم بره الان دهنمو سرویس کرده نه می‌ذاره کاری کنم

هم تهدید به جدایی می‌کنه

هم میگه کاری میکنم به خودکشی برسی 

دیوونه شدم

چهار ساله برای با هم موندن جون کندیم تا خانوادمون راضی شدن الان یکسال نشده ازدواج کردیم