2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بهم خیانت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم داره میگه لعنت به روزی که وارد زندگیم شدی و گمشو از زندگیم بیرون و..

کسی که ابن حرفو زده هم خودش خیانت دیده قبل تو هم داره خیانت میکنه ببین کی گفتم فقط لطفا برو مشاور مشاورم احتماااال زیاد لگه طلاق

طلاقت بگیرید لطفا نگو نه عاشقشم و فلاک و بهمان عشق چه کشکیه ببخشیدا چند ماه پیش یه خانم اونقدرررر گریه کرده بود میگفت شوهرم میگه طلاق بگیر ولی بچه نمیدم بهت بنده خدا 

من اصلا دوست نداشتم برم خارج ولی چون همسرم دوست داشت حمایتش کردم بره الان دهنمو سرویس کرده نه می‌ذار ...

ازش جدا شو

روانیه

پیر میشی

ادم شکاک فایده نداره باعث پس رفتت میشه

ازدواج باید باعث پیشرفت بشه نه در جا زدن

متاسفانه توی بچگی از سمت پدر و مادرش این آسیب رو دیده

پدرش خیانت کرده

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بگو بیا گوشیم مال تو ، برو هک کن برو پرینت بگیر میخوای دوربین نصب کن

بهش گفتم چکم کن بازم راضی نشد گفت میگی میخوابی ولی نتت روشنه

گفتم میخوای خاموش کنم گفت میری چت عادی میکنی

اصلا توهم زده

متاسفانه توی بچگی از سمت پدر و مادرش این آسیب رو دیده

عزیزم باید این اطمینان رو بهش بدی تو هر شرایطی بهش خیانت نمیکنی و رهاش نمیکنی. بهتره از یه مشاور خانواده کمک بگیری حتما راهنماییت میکنه

طبق اینکه میگه از خواب بیدارش کرده قول گرفته خیانت نکنه گفتم. ایشون آسیب دیدن بخاطر خیانت کاملا پیدا ...

من دیدم کسانی که طرفش خیلی به همسر و زندگی تعهد داشتن ولی مورد باز انگ خیانت دیدن اینجور آدما بیمارن که هیچ وقت درست نمیشن

کسی که ابن حرفو زده هم خودش خیانت دیده قبل تو هم داره خیانت میکنه ببین کی گفتم فقط لطفا برو مشاور مش ...

ما توی خانوادمون طلاق داشتیم نمی‌خوام مادرم ضربه بخوره بازم سر انتخاب اشتباه من

من دیدم کسانی که طرفش خیلی به همسر و زندگی تعهد داشتن ولی مورد باز انگ خیانت دیدن اینجور آدما بیمارن ...

استارتر گفتن متاسفانه توی بچگی از سمت پدر و مادرش این آسیب رو دیده

عزیزم باید این اطمینان رو بهش بدی تو هر شرایطی بهش خیانت نمیکنی و رهاش نمیکنی. بهتره از یه مشاور خان ...

بار ها بهش اطمینان دادم ولی قبول نمیکنه

حتی مشاوره هم نمی‌ذاره میگه میری دو تا حرف یاد میگیری میای روی من پیاده کنی

بار ها بهش اطمینان دادم ولی قبول نمیکنهحتی مشاوره هم نمی‌ذاره میگه میری دو تا حرف یاد میگیری میای رو ...

از کجا میخواد باخبر شه؟ زندگیت مهم تره. اون میترسه مشاورت بگه جدا بشی و..... بخاطر بی اعتمادیش

ما توی خانوادمون طلاق داشتیم نمی‌خوام مادرم ضربه بخوره بازم سر انتخاب اشتباه من

مگه این ازدواج دومتون هست؟؟؟

لطفا برای دل دیگران ضربه نخورید مشکل ما ها اینه که برای خانوادمون جان فدایی میکنبم آخرش دور از جون یه تیکه استخوون آزمون بزارن و خانوادهدو مادر تا مغز و استخون بسوزه خوبه؟

الان طلاق بگیر جانم با لچه طلاق بگیری خیلیییییی برای خودت و مادرتون سخت میشه

ازش جدا شوروانیهپیر میشیادم شکاک فایده نداره باعث پس رفتت میشهازدواج باید باعث پیشرفت بشه نه در جا ز ...

میترسم از آیندم 

ما چهار پنج ساله با همیم تازه یکساله به سختی تونستیم ازدواج کنیم همه مخالف بودن از خانواده من بخاطر فرهنگشون