2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تو بهم خیانت میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش فوق روانشناسی داره

وای پس طفلک اوناییک شوهرت بهشون مشاوره میداده 🤦🏻‍♀️

اصلا بخاطر همچین ادمی از اینده و هدف هات نزن قدرت و اختیارت و استقلالت رو له نکن بدون لجبازی و دعوا از درستش به همشون برس و اولویت زندگیت خودت باشع

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
نه من ازدواج اولمه اما خواهرم هم طلاق داشته

خوب چه ربطی داره خوشگلن طلاقت رو بگیررررررز تو رو خدا دارم حرص میخورمممم تو این نینی سایت به بنییییی بشرررر گفتم برو طلاقت بگیر تا بچه رو بخ دنیاارررررن راحت نمیشن مثلاااالاااااان نمیخواهیددد مادرتون ناراحت شه بسه دیگه یکمممم به خودتون توجه کنین فردا گیرم یه بچه هم به دنیا آوردید اوت بچه چه گناهی کرده مادر و پدرش مثل بقیه کناررررش نبااااااشن 

ببخشید عزیزم من حرصم دراومد په از بس این حرفو زدم بی اعتنایی کردنتو نینی سایت 

ولی فردا میری مشاور حال و احوال خودتو و شوهرتون مفصللللللل میگی اونم راه حل میده بهت اول با احتمال ۵۹ درصد خوب شه شوهرت تلاش میکنی تلاش میکنی بد مشاوره نشد طلاق