2777
2789

خانوما دوست داشتم بدونم همیشه ارایش دارین یا چیا استفاده میکنید روتین خاصی دارید برای پوستتون یا نه😍😍😍

خودم ۹۰ درصد اوقات ارایش حداقلی رو دارم😇 پوستمم خداروشکر خوبه براتون میزارم پایین که چیکارا میکنم 😘😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست داشتم باهاتون دراشتراک بزارم، من خودم و شوهرم عاشق آرایش کردنیم🤣🤣🥰

من از دوران مجردی که هیچی از نوجوانیم عاشق اراستگی بودم

بنظرم نچرال خوبه ولی طوری نباشه ادم قیافش بی روح باشه

ارایش که خوشگلا نمیکنن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بعد هم از طرفی کرم پودرای سنگین یا فیک استفادش واقعا خوب نیستش بنظرم یه ضدآفتاب رنگی گرون بخرید ازاون استفاده کنید👌🤭

بالم گیاهی بخرید لباتون خشک نشه رژ هم من از طیفای صورتی زیاد خوشم نمیاد☺️

مژه مصنوعی رو هم ترجیح میدم به کاشت مژه ریمل هم بنظرم ارایش و خیلی غیرطبیعی میکنه من بعد مژه گذاشتن یه مقدار خیلی کم ریمل سبک میزنم