2777
2789
عنوان

امشب زجه زدم از گریه

218 بازدید | 36 پست

بچع ندارم دکتر خوب هم پبدا نمیشه برم پیشش هم خودم خودم  هم شوهرم مشکل داریم،دوبارم ای وی اف کردم منفی شد

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برات چقدر سخته تنهایی😔😔دعا میکنم به زودی خونه ات آباد بشه❤️❤️❤️

خدا نونه عزیزم،دارم با اشک مینویسم😭😭نمیدونم چرا خدا منو نمیکشه باید همه چیو با زور بهم بده

به جز رستمی دیگه کیا خوبه

هرکی ناامیدمیسه میره رستمی خیلی ادم ها دیدم که ناامیدبودن اما بچه. دارشدن.اول خدا،دوم خدا،سوم خدا امارستمی دکترخوبیه بازم خودت تحقیق کن گلم،ماندنا سعادت هم دکترخوبی هس

شیراز دکتررستمی خیلی معروف هس ازهمه جای ایران میان کاش یه تحقیقی میکردی

شیراز هم رفتم پیشش گفت باید بکاری،جنین دارم اما دور بود راهش نرفتم دیگه

خدا نونه عزیزم،دارم با اشک مینویسم😭😭نمیدونم چرا خدا منو نمیکشه باید همه چیو با زور بهم بده

دکتر فریده عباسی را دیدم ای وی اف هاش خیلی مثبت شده بود،حتی یهدخاتم گفت بهش گفتن باید تخمک اادایی بگیره ولی عباسی بهش گفته نه خودت میتونی،اون روز ک من دیدم خانومه را تخمک کشی کرده بود نمیدونم یا میخاست تخمک کشی بکنع،مطب دواررعباسی نجف اباد هست و میگن اصفهان.هم هست.