2777
2789
عنوان

امشب زجه زدم از گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 36 پست

نمیگم حتما ولی خیلی دیدم خیلیا که براشون دعا کردم بچه دار بشن شدن بخدا راست میگم برا توام امشب از خدا می‌خوام بهت نی نی بده بزودی امیدوار باش من دلم روشنه چند نمونه تو خونواده های خودمون دیدم دعا منظورم دعانویسیا این چیزا نیستان ساده همینطوری خودم از خدا می‌خوام ایشالا بزودی بچه دار بشی

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی ناامیدمیسه میره رستمی خیلی ادم ها دیدم که ناامیدبودن اما بچه. دارشدن.اول خدا،دوم خدا،سوم خدا ام ...

پیش ریتمی ی بار ویزیت شدم ازمایش شوهرمو ک دید گفت بکار ،قبلش بش گفتم ک دوبار کاشتم منفی شد

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

خدا نونه عزیزم،دارم با اشک مینویسم😭😭نمیدونم چرا خدا منو نمیکشه باید همه چیو با زور بهم بده

منم خیلی روزا و شبا با اشک نوشتم تو این سایت...خدا بهتون اولاد سالم و صالح عنایت کنه❤️💕

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
منم دعا کن،منم نی نی میخام سالم باشه .نشده هنوز خدا قسمت نکرده

انشاالله بزودی مامان بشی عزیزم

منم دعا کن،منم نی نی میخام سالم باشه .نشده هنوز خدا قسمت نکرده

باشه شما و این خانوم فردا سر نماز دعا میکنم فقط دعام درحق خودم نمیگیره در حق بقیه میگیره شماهام برا من دعا کنید

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
نمیگم حتما ولی خیلی دیدم خیلیا که براشون دعا کردم بچه دار بشن شدن بخدا راست میگم برا توام امشب از خد ...

شما چند ساله منتظری

مشکل شوهدت چیه؟ مشکل خودت چیه؟

شوهرم تعداد حرکت اسپرمش ضعیفه ،خودم تنبلی تخمدان دارم اما دارو روم جواب میده،بخاطر شوهرم خودکشی نمیکنم فقط خیلی خستم

[QUOTE=367340353]من حامله میشم قلبشون از کار میفته دلیلشم معلوم نیس[/QUO خدا کمکت کنه عزیزم سخته واقعا