2777
2789

وای منم داشتم الان میخوندم 😭 از صبح نفخ کردم دارم میمیرم تخمدان ها هم ورم کردن یعنی مردمو زنده شدم کی میری پانکچر ؟ چون تخمدانا ورم میکنه فشار میاد به روده میگن باعث یبوست میشه پانکچر قبلش یا بعدش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم داشتم الان میخوندم 😭 از صبح نفخ کردم دارم میمیرم تخمدان ها هم ورم کردن یعنی مردمو زنده شدم ...

من والا روز یازدهم رفتم گفت چنتا سایز خوب دارم بقیه کم سایز هستن بین ۱۱/۱۳/۱۴الان سه تا پودر ی آب سینال میزنم ی هاش ام جی دوپودر و ی آب عضلانی با ستروتاید بازو زیر جلدی 

جمعه تخمک کشی دارم چه خوب همو پیدا کردیم درمورد بیمه هم راهنماییت میکنم😂

فدای تو ببین منم روز چهاردهم میرم سونو بنظرت این آخرین سونو منع یا نه😐کی تخمک کشی میکنن پس گفتن با بیمه سلامت ده تومنی تخمک کشی میکنن 

من والا روز یازدهم رفتم گفت چنتا سایز خوب دارم بقیه کم سایز هستن بین ۱۱/۱۳/۱۴الان سه تا پودر ی آب سی ...

من رفتم روز ۹ هر چی گفتم اندازه بگو تعداد بگو چیزی نگفت فقط گفت زیاده ولی کمی بالغ شدن بقیه نه از روز ۶ هاش ام جی شد ۲ تا اول ۱ بود بعد از دیروز هم امپول واسه بازو داد کی میری تخمک کشی من تو مطب دکتر انجام میدم سونو هارو

عه چه جالب منم فردا میشه روز ۱۲

من فردا روز سیزدهمه هنوز بهم نگفتن برای تخمک کشی روز چهاردهم سونو دارم آمپول آزاد سازی میکنم دوتا اس درسته باید هردو رو ی زمان بزنم یا تایم فرق داره 

من رفتم روز ۹ هر چی گفتم اندازه بگو تعداد بگو چیزی نگفت فقط گفت زیاده ولی کمی بالغ شدن بقیه نه از رو ...

هاش ام جی خیلی درد داره من میزنم بازو هم یکم توهم اینجوری درد دارع برات یا من اینجوریم من موندم این پروستروژن رو چکارکنم اگه برام بنویسن برای انتقال خیلیا میگن درد داره ترسیدم

فدای تو ببین منم روز چهاردهم میرم سونو بنظرت این آخرین سونو منع یا نه😐کی تخمک کشی میکنن پس گفتن با ...

ببین من خصوصی میرم خب به من گفتن پرونده نازایی تشکیل بده تو هزینه تاثیر داره منم نامه گرفتم بردم چون تامین هستم همونجا بعد اسممو ثبت کردن الان داروهای دو میلیونو پونصدی میدن دویستو پنجاه هزینه تخمک کشی گفت بیمه نازایی کردی ۱۲ تخمک کشی و انتقال ۱۰ اگر دولتی میرفتم کمتر بود بعدش درمورد تخمک کشیت ......

ببین من خصوصی میرم خب به من گفتن پرونده نازایی تشکیل بده تو هزینه تاثیر داره منم نامه گرفتم بردم چون ...

منم خصوصی میرم قم رفتم برای بارداری پرسیدم از پذیرش گفت ما بیمه رو آنلاین با سلامت تامین و نیرو مسلح داریم شما همین جا کاراتو برات انجام میدیم نمبخادبری جایی با بیمه گفت ۱۰تومن میشع پانکچرت