دیگه چی دیدی؟؟من حس میکنم اینا توهم نیس و چشم سوم تا حدودی فعال میشه چون کنترل مغز مختل میشه
ی بار توی بیمارستان نفسم گرفت نمیتونستم نفس بکشم رفتم کنار در هی در زدم میگفتم مادر منو نجات بده التماس میکردم اونا فقط نگاه میکردن بعد بردنم روی تخت گفتم مادر رو زمین مینشست من حق ندارم رو تخت بشینم رو زمین نشستم آب آوردن برام تونستم نفس بکشم ،یا اوایل که رفته بودم فکر میکردم زندانه بعد ی دختره هدفون داشت میگفتم ادای منو در میاره چون با هدفون میرفتم پیاده روی ،مثلا ی اتاق بود تلویزیون داشت من فکر میکردم دوربین داره و کراشم نگاه میکنه مثلا جارو بر می داشتم جارو میکردم میگفتم مادر گناه داره یا مثلا احترام نظامی میذاشتم میگفتم فرمانده گفته ،یا فکر میکردم قراره ملکه شم بعد برای گول زدن ی دختره مغرور میگفتم چطوری ملکه،اونم میگفت چقد به جا،فوتبال دستی باخودم بازی میکردم میخاستم نشون بدم فقط خودمو دارم ،یا مثلا فرش سبز بود میگفتم رنگ پرچمه،یبارم یکی داشت خفم میکرد،بعد کسی که غذا میخورد فکر میکردم از من میترسه ،یا فکر میکردم برم جلو آینه با لیوان نشون میدم که همیشه مقصر یکی دیگس یعنی لیوان ،از همه بدتر این بود که وقتی میبردنم برا شوک فکر میکردم میخان بم تعرض کنن،یا میدیدم صدای هواپیما میاد و اومدن منو ببرن بعد من سوار میشدم با کراشم ،کل کتابهای مذهبی رو برمیداشتم میگفتم شما به این عمل نمیکنید فکر میکردم قاضیم ،فکر میکردم تو خرابه زندگی میکنیم البته میدیدم ،فکر میکردم مانوره یعنی هرکسی هر شغلی دوست داره بره اونجا کار کنه جای همه عوض میشه و تا آخر شغلشون همینه فکر میکردم میخان منو شهر به شهر ببرن بعد تاج گذاری کنم ،شبا نمیخابیدم راه میرفتم بقیه رو بیدار میکردم ،ی بار ساعت سه شب رفته بودم حموم البته خودم یاددم نیست مامانم میگه اومدی بیرون گفتم چررا الان رفتی
حموم من گفتم مگه روز نیست ،بردنم پیش دعا نویس بعد فکر میکردم میخان منو بکشن نمیرفتم وقتی رفتم داخل زنده اسپند دود کرد آورد تو صورتم فکر کردم میخاد منو بسوزونه ،فکر میکردم همه منو میشناسن و منتظرمن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این ماه دی قمر در عقرب گذشته اگه پریود نیستی میتونی بخونیتوکل کن بخدا. درسته نمازخونه نیستی انشالله ...
ببین ی سوال اگ اسم نبریم و بگیم خدایا فقط از ما دورشون کن بدون هیچ بدی خواستن مشکلی براشون پیش نمیاد چون من راضی نیستم حتی ذره ای آسیب ببینن فقط میخوام ازم دور دور شن... اوکیه بخونم؟ براشون مشکلی پیش نمیاد؟
منو شما هیچ وقت همو نمیبینیم و اگه این حرفو میزنم نه تعریف از خوده نه هیچیققط میخوام عمق حرفو بفهمی ...
به عنوان کسی ک شرایط کاملا مشابه ط رو داشته میگم ک روح خودتو بخاطر اون ها الوده نکنه فقط دور شو برو حتی اگه شده یه شهر دیگه ولی هیچوقت تصمیم نگیر ک بد شی چون این خداست که در نهایت ط رو مییینه
تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن
لینگ کانال امۻامه
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید
بت حسادت میکنهرابطه تو محدود کن۴قل زیاد بخونایه الکرسیتا در امان باشی از چشم بدمنم به آدم حسود محبت ...
نمیدونم چرا اینقدر تو مسئله شغلیم بد میارم هر امتحانی میدم با نمره علنی بالا قبول میشم ولی در نهایت مصاحبه رد میشم یعنی اتفاق های میوفته که تو مغزم هم نمیگنجه ولی میوفته