2777
2789
من نه هربار با خودم میارم همه رو پرکرده فقط قرص استرادیول رو برام ننوشته که فهمیدم مال موقع انتقاله

آره منم خوندم دیدم پروژسترون استرادیول تعداد تخمک حالا مونده بنویسه نه اینا کاغدو نمیدن 😂 نمیدونم چرا حس میکنم ترکی ؟ آخه خودم با افتخار ترک هستم🤗 

آره بقران 😔 واقعا راست گفتی هم عذاب جسمی روحی این همه امپول فکرو خیال اینکه چی تشکیل بشه حالا بگیره ...

من خیلی هارو دیدم همینجوری خدا بهشون بچه داده بعد بخاطر مشکلات همش ناشکری بچه رو میکنن که ای کاش بچه نداشته باشیم پیش خودم فکر میکنم خدایا چرا بذکسی مه میخاد نمیدی در عوض چهارتا چهارتا ب کسایی میدی مه اصلا نمیتونن خرج بچشونو بدن ی دونه هم بده ب ما نمیدونی چقدر از اینکه شوهرم برای بچه ها ذوق می‌کنه ناراحتم که خودمون بچه نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی هارو دیدم همینجوری خدا بهشون بچه داده بعد بخاطر مشکلات همش ناشکری بچه رو میکنن که ای کاش بچه ...

نترس درکت میکنم من جاریم ۳۶ سالگی یه ۱ سالو پیش خورده ای با اینکه ماشالله پسرش داره دیپلم نیگیره دخترشم ۴ ابتدای باز حانله شد دختر آورد آبجیمم با اون هنزمان حامله شد نمیدونی بدام چقدر سخته چققققدددددر هر وقت شوهرم بچه رو ناز میده بغل میکنه یا جاریم بچه بغل میاد یا میریم مجلس همه یه طوری نگاه نیکنن یا بچه میدویه بغل مادرش انگار میمیرم زنده میشم دست خودم نیست میگم ای کاش منم داشتم

اره میگن اینجوری ولی شنیدم دخترای ترک خیلی خوشگلن🥰😍

😂😂😂 آره بیشترشون خوشگلن ما خودمون ۵ تا بچه ایم ۴ تا خواهر هستیم یه آبجیم خیییییلی خوشگله هر کی هم میبینه میفهمه ترکه😂 آخه مامانم اهل شمال هستش ولی قربون خدا بشم همه جا زیلا آفریده فرقی نداره لر ، کرد ، ترک ، گیل 

😂😂😂 آره بیشترشون خوشگلن ما خودمون ۵ تا بچه ایم ۴ تا خواهر هستیم یه آبجیم خیییییلی خوشگله هر کی هم ...

دقیقا 🌹🌹مرسی اجی از راهنماییت فداتشم اگه خواستی بیشتر باهم باشیم آیدی ایتام‌ روبهت میدم اگه خواستی اگه هم که نه هرجورراحتی