2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه من ۴ تا داده که روز آخر میرم سونو اونارو میدن اون تحمک هایی که بزرگ شدن ازاد نشن تو همون سایز و ...

من روز ۹رفتم فولیکولم سایز۱۲/۱۳بود روز یازدهم رفتم چنتاش خوب بود بقیه کوچیک بود خدا کنه واسه انتقال گیرندن من شهرستانم اومدم قم

چجوری میزنی ب خودت سخته که

نه شیشه رو چند تا تقه میزنم آب میره پایین بعد میشکنم بعد سوزنو وصل میکنم به سرنگ بعد میکنم تو شیشه میکشم بالا بعد در پوردو باز میکنم سوزنو فرو میکنم آبو فشار میدم تو پودر بعد میذارم رو گوشی دورانی پیچ میدم تا آبو پودر حل بشه قشنگ که حل شد به صورت دورانی میگیرم شیشه رو سوزن فقط یکم معلوم باشه از اونجا بعد یواش یواش میکشم بعد به ترتیب تو اون یکی شیشه بعد همینطور وارونه میکنم بعد که تموم شد یه سر سوزن جدید وصل میکنم چند قطره آروم دارو رو میریزم بیرون چند تقه حباب بره بالا یه قطره دارو بریزه بعدش میرسبم جای اصلی 😁 باسن رو به ۴ قسمت تقسیم میکنی بعد اونی که به سمت بیرون هست قسمت بالا الکل بزن زود سوزنو فرو کن به خدا درد نمیگیره اصلا دارو رو هم آروم آروم فشار بده بعد که دراوردی پنبه رو چند دیقه فشار بده نگه دار تمااااام😂😂😂😂

چرا دوازده شب😐

معمولا اون موقع میگن چون ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه و ۱۲ ظهر هم میبرن اتاق عمل من واسه ای یو ای رفتم اونجا که ای وی افی بودن همه ۱۲ یا ۱۲ نیم زده بودن من خودمم ۱۲ زده بودم

نه شیشه رو چند تا تقه میزنم آب میره پایین بعد میشکنم بعد سوزنو وصل میکنم به سرنگ بعد میکنم تو شیشه م ...

عجب دلی داری شیرزنی ها🙄🌹🌹👌🏼من نافی هاروهم خودم نمی‌زنم دلشوندارم میدم شوهرم بزنه