2777
2789
فدای تو ببین منم روز چهاردهم میرم سونو بنظرت این آخرین سونو منع یا نه😐کی تخمک کشی میکنن پس گفتن با ...

ببین منکه شنبه رفتم دکترم گفت جمعه بیا تخمک کشی که میوفته واسه روز ۱۵ سیکلم تا اندازه تخمکات به اندازه دلخواه اونا نرسه اون کارو نمیکنن باید از ۱۸ بالا باشه بعدش به من گفت چهارشنبه بیا آخرین سونو بهم میخواد هاش سی جی بده الان توام فردا بری احتملا اگر سایزشون مناسب باشه بهت بگه هاش سی جی بزن فردا نه پس فرداش بهت وقت عمل بده ولی اگر کوچیک باشن حالا شاید یه ۳ یا۲ روز دیگه دارو بده اونجا یه زنه بود واسه روز ۲۰ ازش تخمک کشیدن حالا من میرم دکتر ۱ ساعت باهامون فاصله داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من والا روز یازدهم رفتم گفت چنتا سایز خوب دارم بقیه کم سایز هستن بین ۱۱/۱۳/۱۴الان سه تا پودر ی آب سی ...

چند روزه داد امپول بازو رو ؟ همون سیتوراید رو این امپولو بده وقتی تموم بشه شبش بهت هاش سی جی میده 

هاش ام جی خیلی درد داره من میزنم بازو هم یکم توهم اینجوری درد دارع برات یا من اینجوریم من موندم این ...

هاش ام جی چون بیرون بد میزنن اگر کسی خونه داری بگو بدات بزنن سوزن رو خیلی زود فرو کنن ضربتی و دارو رو خییییلی آروم فشار بدن من خودم به خودم میرنم همه آمپولارو رفتم ۲ بار درمانگاه دیدم خیلی بد میزنن 😁 از آبجیم یاد گرفته بودم انپول زدن رو اابته فقط نگاه کرده بودم خودم چند روره به خودم میزنم دردم نمیگیره بعدشم اونا حتما سر سوزنتو بدات عوض نمیکنن کند میشه انگار میخ فرو میره اینجا بودی خودم بدات میزدم هیچی نفهمی😅

من فردا روز سیزدهمه هنوز بهم نگفتن برای تخمک کشی روز چهاردهم سونو دارم آمپول آزاد سازی میکنم دوتا اس ...

پس با یک روز فاصله تخمک کشی میکنیم فکر کنم اول من برم تو شنبه بری آره دوتا هست فکر کنم جدا جدا باید زد انپول پروژسترون بعدا جاش کبود میشه حالا شاید ندادن عوضش شیاف دادن ولی دیدم اونجا یکی مثبت شده بود گفت ۱ ماه میشه پروژسترون میزنم 😁آره جاش خیلی درد داره 😂