2777
2789
اول تمرکزتو بذار رو خودت بعد رو ی پسرتموم تایپیک هات درمورد پسر بودهانقدر از اون شاخه ب این شاخه نپر

تو نی نی سایت راجب سیاهچاله فضایی یا شکاف هسته ای و ایزوتوپا که حرف نمیزنن برا همینچیزاس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نی نی سایت راجب سیاهچاله فضایی یا شکاف هسته ای و ایزوتوپا که حرف نمیزنن برا همینچیزاس

منم نمیگم از ایزوتوپ و سیاهچاله حرف بزن

میگم رو ی نفر تمرکز کن 

اول اینکه شخصیت خودتو بشناس بعد با هر کی رفتی توو رابطه ی حالت نباش خیلی خودتو در دسترس قرار نده 

مرموز باش اکتیو و پر انرژی باش نق نقو و وابسته نشون نده خودتو 

ثابت کن هدفهایی برا خودت داری

پسرونه و کوچه بازاری حرف نزن ظریف و خانومانه باش و ...

همه خیلی زود وابسته میشیم اما زرنگ اون دختریه ک‌ وابستگیشو ب پسره نشون نمیده بلکه اونو ب خودش وابسته ...

اره الان میخوام دیگه فردا ج ندم بهش من تو این موردا ضعیفم شمارشو میبینم کلا دیگه همچی یادم میره😂

اره الان میخوام دیگه فردا ج ندم بهش من تو این موردا ضعیفم شمارشو میبینم کلا دیگه همچی یادم میره😂

خودتو سرگرم کاری کن از صبح تا شب اصلا اصلا بهش پیام نده نت رو روشن کن ببین اون پیام داده یا ن ...اگ پیام داد شب جواب بده اگ پیشقدم نشد یکی دو روز صبر کن