2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 113082 بازدید | 412 پست
عزیزم منم زمینه مشکی پوشیدم، با گل های سرخ ، چون سبزه هستم و مشکی خالص ب من نمیاد ، صورتم تیره نشون ...

ببخشید گلم اینو میگم اصلا اصلا قصد دخالت ندارم

ولی وقتی ما به مجلس ختم میریم درواقع میریم با طرف همدردی کنیم بگیم ماهم توغمتون شریکیم  نه اینکه فکر کنیم روسری گل قرمز بیشتر بهمون میاد

خدا نکرده خدانکرده خدانکرده از هفت پستتون دور زبونم لال عزیزترین کس خودت اتفاقی بیفته براش(پاهام سست شد اینو گفتم) به فکر اینی ک مشکی بیشتر بهت میاد یا روسری گل قرمز 

خودمونو باید جای اونا بزاریم درواقع 

قرمز رنگیه که اصلا برای مراسم عزا مناسب نیست حالا میخواد گل باشه یا هرچیزی ی روسری ساده مشکی سرمه ای بپوش از مراسم اومدی دربیار ی چی قشنگتر بپوش ک بهت بیاد ولی جلوی صاحب عزا چیزای رنگی نپوش شاد نگوش آرایش اصلا نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خواهرزاده ی شوهرم از دنیا رفت پسر ۱۷ ساله شده بود از عروسی بدتر تا چهلم هر شب پاتوق فامیل شوهر ه ...

دیگه همه جامعه به این سمت کشیده میشن هرجا خانوادها جمع بشن اینا دنبال روکردن داشته هاشونن هرجا باشه محلس عزا وعروسی وووو

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

برا مراسم جگرگوشه ی معصوم منم همین کارو کردن اونم از نزدیکهای خودم میدونی من فقط هی آتیش میگرفتم میگ ...

مادرش ازاول تااخر یه مانتو تنش بود ساده ساده همه برا سالش از یه هفته قبل تو بازا برا مانتو جدید وگرون

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

استارتر جان انشالله حال مریضتون خوب بشه و کسایی که براش وسائل آماده کردن پیش مرگ شوهر حالت بشن خیلی ...

این چ حرفیه شاید الان خانوادش هم حالشون بده اما مجبورن وقتی دکتر قطع امید کزده

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
واللا نوه عموی مادرم سوخته بود هر کی از خونشون میومد انقد میخره میکردن کاش چرک فرششونو میدیدی مردم غ ...

جاریم همش خونش برق میزنه  و وقتی میره بیرون همه چیز مرتبه میگه یه وقت رفتم لی ون و بر نگشتم مردم باید خونم تمیز باشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
دوسال و نیم پیش دکترا به داداشم گفتن بابات خیلی بمونه یه هفته دیگس..جفت کلیه هاش از کار افتاده بود ق ...

وای وای وای قلبم وایساد😭😭😭😭همسرمنم اینجوری رف ولی دکترا جواب نکردن جفت کلیه هاش ازبین رفته بودن و قلبش هم ضعیف میزد😭😭😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
کفن و اینا

ناراحت نباش اول اینکه فقط مختص یک نفر نیست دوم اینکه ماهم همچین موردی داشتیم طزچرف کما بود همه چی رو آماده کردن حتی وسایل خونش رو بچه هایش تقسیم کردن و بردن با اینکه فقط بیست روز کما بود ولی غافل از سرنوشت طرف به هوش اومد الان یه ساله برای دل خودش صیغه هم شده هفتاد و پنج سالشه