جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دیگه همه جامعه به این سمت کشیده میشن هرجا خانوادها جمع بشن اینا دنبال روکردن داشته هاشونن هرجا باشه ...
واقعا خیلی جو بدی شده من با شب نشینی و دورهمی اشتباهش میگرفتم،همه سرشون لُخت ، نه سُفره ی صلواتی نه ختم قرآنی نه ذکر و دعایی انگار نه انگار تازه خواهرشوهرمم طلاق گرفته بود از شوهرش خودشم هر لحظه گوشی دستش میرفت اتاق خلوت به مدت یک ساعت با گوشی حرف میزد،خیلی وضع بدی بود
واقعا خیلی جو بدی شده من با شب نشینی و دورهمی اشتباهش میگرفتم،همه سرشون لُخت ، نه سُفره ی صلواتی نه ...
چه دلی دارن خواهرشوهرت مادر پسری که فوت شده بود
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
پدرشوهرم فوت شده بود وجنازش رو زمین بود هنوز..منو جاریم همراه با گریه وشیوه وزاری درحال بدو بدو برای مرتب کردن خونه بودیم..چون میدونستیم الان کل قوم وخویششون میریزن خون مادرشوهرم..مجبور بودیم
برا بابابزرگ منم آماده کرده بودن خیلی بد بود بدترین صحنه عمرم دیدن جای خالی تختش کنار سالن بود هنوز بعد چند ماه باورم نمیشه که نیست حس میکنم دروغه تو خونشون دنبالش میگردم 😭😭😭
تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...
من هروقت مادرشوهر سابقم بمیره میرم سر مزارش پیش همه بلند میگم حلالت نمیکنم و عذاب قبر وحشتناک برات آرزو میکنم برای اینکه بعد فوت شوهرم منو پسر دوسالمو آواره کردن و خونمون رو هم تصاحب کرد و بخشید ب بچه هی دیگش خانواده منم نداشتن شکایت کنم بخاطر فامیل بودن منتظر اون روزم ک گور ب گور بشه و با لذت برم مراسمش؛اما در مورد دختر خالتون وقتی هیچ بدی ازتون ندیدن و اینکارو کردن واقعا براش متاسفم. حتما نسبت ب شما حسادت داشتن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اخ که یاد مامانم افتادم با این تاپیک مامانم خیلی سال پیش تیرویید پرکار سمی گرفت جوری که بی لختیاری د ...
منم هشت سال پیش زخم روده بزرگ گرفتم حالم خیلی بده بود جاریم میزد میرقصید با خانوادش ک من مریضم میخام بمیرم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
آره مادر همون پسر فوت شده،چقدر دلم برای پسرش سوخت خیری از این دنیا ندید پدر معتاد خراب خواهرشوهرم هم که طلاق گرفت رفت خونه مجردی گرفت بچهاشو نخاسته خودش بود و گشت گزار بچها حیرون خونه ی عمه تا آخرش پسر تصادف کرد همش بخاطری بی کسی بود اگه مادر حواسش بود و بچهاشو جمع میکرد این اتفاق شاید نمی افتاد