2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129737 بازدید | 412 پست
چقدر با تک تک پیام ها گریه کردم خدا رحمت کنه همه اموات رو دلم گرفت چقدر و چقدر ترسیدم خدایا

درسته غم انگیزه واقعا 

ولی داری با خودت چیکار می کنی شاید طرف بمیره بره اون دنیا جاش خوب باشه راحت بشه ولی تو نشستی خودتو داغون می‌کنی افسرده می‌کنی 

مگه کم غم و غصه داری 

البته خودمم چند بار با پیامها گریه کردم و بعدش نتونستم به زندگیم برسم داغون شده بودم ولی توبه کردم باید همه چیز که خدا میخواد رو بپذیریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روضه خوان محل مابهمون میگفتن تو مراسم عزا خیلی معقول رفتار کنین...صاحب عزا چشم و گوشش این مواقع خیلی ...

واقعا همینطوره.من پدرم ۱۵سال پیش فوت کرد.تمامی نگاه ها ،خنده ها،حرفها یادمه

دیگه همه جامعه به این سمت کشیده میشن هرجا خانوادها جمع بشن اینا دنبال روکردن داشته هاشونن هرجا باشه ...

واقعا خیلی جو بدی شده من با شب نشینی و دورهمی اشتباهش میگرفتم،همه سرشون لُخت ، نه سُفره ی صلواتی نه ختم قرآنی نه ذکر و دعایی انگار نه انگار تازه خواهرشوهرمم طلاق گرفته بود از شوهرش خودشم هر لحظه گوشی دستش می‌رفت اتاق خلوت به مدت یک ساعت با گوشی حرف میزد،خیلی وضع بدی بود

واقعا خیلی جو بدی شده من با شب نشینی و دورهمی اشتباهش میگرفتم،همه سرشون لُخت ، نه سُفره ی صلواتی نه ...

چه دلی دارن خواهرشوهرت مادر پسری که فوت شده بود

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

درسته تلخه..ولی خانوادشم چاره ای ندارن

پدرشوهرم فوت شده بود وجنازش رو زمین بود هنوز..منو جاریم همراه با گریه وشیوه وزاری درحال بدو بدو برای مرتب کردن خونه بودیم..چون میدونستیم الان کل قوم وخویششون میریزن خون مادرشوهرم..مجبور بودیم

خیلی سخت بود😭

برا بابابزرگ منم آماده کرده بودن خیلی بد بود بدترین صحنه عمرم دیدن جای خالی تختش کنار سالن بود هنوز بعد چند ماه باورم نمیشه که نیست حس میکنم دروغه تو خونشون دنبالش میگردم 😭😭😭

تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

من هروقت مادرشوهر سابقم بمیره میرم سر مزارش پیش همه بلند میگم حلالت نمیکنم و عذاب قبر وحشتناک برات آرزو میکنم برای اینکه بعد فوت شوهرم منو پسر دوسالمو آواره کردن و خونمون رو هم تصاحب کرد و بخشید ب بچه هی دیگش خانواده منم نداشتن شکایت کنم بخاطر فامیل بودن منتظر اون روزم ک گور ب گور بشه و با لذت برم مراسمش؛اما در مورد دختر خالتون وقتی هیچ بدی ازتون ندیدن و اینکارو کردن واقعا براش متاسفم. حتما نسبت ب شما حسادت داشتن 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ما هم زمانی که روزای آخر پدرم بود خونه رو مرتب کردیم شوهرم غرزد که دارین مهیا می شین خب چکار می‌کردی ...

میدونه چی میگی..خیلی سخته

اینجور مراسم ها مدیریت ورسیدگی میخواد..با نشستن و دست رو دست گذاشتن مراسم ها برگزار نمیشه

توی مراسم پدرومادرشوهرم منو جاریم هم گریه کنشون بودیم هم گرداننده مراسم ها..کم جمعیت بودن هم این سختیا رو داره

اخ که یاد مامانم افتادم با این تاپیک مامانم خیلی سال پیش تیرویید پرکار سمی گرفت جوری که بی لختیاری د ...

منم هشت سال پیش زخم روده بزرگ گرفتم حالم خیلی بده بود جاریم میزد می‌رقصید با خانوادش ک من مریضم میخام بمیرم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چه دلی دارن خواهرشوهرت مادر پسری که فوت شده بود

آره مادر همون پسر فوت شده،چقدر دلم برای پسرش سوخت خیری از این دنیا ندید پدر معتاد خراب خواهرشوهرم هم که طلاق گرفت رفت خونه مجردی گرفت بچهاشو نخاسته خودش بود و گشت گزار بچها حیرون خونه ی عمه تا آخرش پسر تصادف کرد همش بخاطری بی کسی بود اگه مادر حواسش بود و بچهاشو جمع می‌کرد این اتفاق شاید نمی افتاد 

منم هشت سال پیش زخم روده بزرگ گرفتم حالم خیلی بده بود جاریم میزد می‌رقصید با خانوادش ک من مریضم میخا ...

شماچن سالتونه بچتون چن سالشه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤