2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130084 بازدید | 412 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه وقتی دکتر گفته فایده نداره اون بنده خداها هم چاره ندارن، دکتر خواهرزاده ی من هر روز به من می فه ...

چرا فوت شد😓😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

یکم واقع بینانه نگاه کن . مردن هم باید مثل عروسی با ابرو باشه. حالا برا تو سخته . ولی کفن و قبر همه ...

اره واقعا خیلی کار داشت دیروز

خودشون نمیتونستن همون روز اخر همه کارا رو کنن اذیت میشدن

اینهایی که گفتم دیدگاه عمیق زندگی و علمی هست عزیزم.ما آدمها از مرگ وحشت داریم ،مرگ مبهم و دردناکه تو ...

آره همین مبهم بودنش ترسناکش کرده

اینکه نمیدونی اون ور قراره چه اتفاقاتی برات بیفته

بهرحال امیدوارم هممون عاقبت بخیر بشیم

چه قومی بودن😯😯 باهاشون در ارتباطین شما؟

اون فرد رو سال به سال شاید ببینم 

یادمه یه بار ۳ سالم بود و پیراهن پوشیده بودم بهم گفت بدو بدو تا عمو فلانی سرت رو نبریده 

پسرش تو فاز این بود که امام زمان رو می‌بینه 

دیگه مامانِ مامانم رید بهش 

ولی من الان حال خانوادتو درک میکنم منم داداشم بیمارستان بود شروع کردیم وسایل مراسمشو اماده کنیم مطمئنم خیلیا هزارتا حرف زدن پشتمون ولی هیچکس نفهمید چقدر سخته بچه ۱۸ سالمون خوابیده باشه و هر روز هزارتا دکتر بگن بیدار نمیشه خیلی سخته که دلت بخواد بشینی کنارش تکون نخوری ولی مجبور باشی برای حفظ ابروت کارای مراسمتو انجام بدی الان خانوادش دارن سخت ترین کار رو انجام میدن 🥲

بابای منم آروم و مظلوم بود، همه رو هم دوست داشت.دخترخاله های من کل مسیر تا جنازه رو ببریم قبرستون چی ...

مطمئن باش خدا یه روزی بد تو کاسه اشون می‌زاره مطمئن باش آخه مگه چه مرضی داشتن این کارها رو میکردن ؟؟؟