2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب چی الرژی داری؟ تنگی نفست چ شکلیه؟؟ دائم دارو میخوری

آلرژی فصلی دارم تنگی نفسم بیشتر وقتی می‌خوابم اذیت میشم دارو رو استفاده نکنم نفسم خس خس دار میشه 

دارو خوردنی نیست اسپری دهان میزنم برای آبریزش هم ی قطره مخصوصه که هر شب میزنم تا ی روز قطع می‌کنه ابریزش رو

ایا خلط پشت بینی هم علائمشه؟؟ دخترم از مهر ک الرژیش معلوم شد 

بعر اینک با کلی دارو سرفه هاش خوب شد الان ی ماه میاد بغلم صدای خ خ میده انگار یجاش خلط داره ولی تو دماغش و گلوش خالیه دو هفته دیگ باید ببرم تست بده 

شما تجربه ای دارین

ایا خلط پشت بینی هم علائمشه؟؟ دخترم از مهر ک الرژیش معلوم شد بعر اینک با کلی دارو سرفه هاش خوب شد ال ...

بله خلطم از علائمشه اوایل خیلی داشتم ولی کمتر شد به مرور 

این صدای خس خس سینه اش شاید از ریه اشه بخاطر تنگی نفس 

این الرژی فصلی هم با تست پوستی مشخص میشع؟؟ ممنونم ک ج دادی

خواهش میکنم🌹

نه آلرژی من روی پوستم تاثیر نداشت بیشتر به صورت عطسه و سرفه و آبریزش بینی بروز پیدا میکرد پوستم حساس نمیشد 

این بینی ک خیلی آبریزش کنه امکان داره پوسته پوسته بشه دور و برش سوزش کنه یکم که ربطی ب حساسیت پوستی نداره اصلا

بله خلطم از علائمشه اوایل خیلی داشتم ولی کمتر شد به مرور این صدای خس خس سینه اش شاید از ریه اشه بخاط ...

سینش صدا نمیده از دماغش صدا میده 

بردم پیش دکتر تست ریه نگرفت دارو داد واسه سرفش گف دوس ماه دیگ بیا تست بگیرم احتمال زیاد 

بعد شبا دقت کردم دهنش بازه  از دهن نفس میکشه

دختر من حساسیتش با اوردن پرنده نشون داد ک کلی دارو خورد سرفه هاش افتاد اخرش بردم پیش ی دکتره ک داروهاش اثر کرد اون گف الرژیش باعث شده لوزش ورم کنه و سینوزیت ورفلاکس هم از الرژیشه 

یعنی خیلی وقته درگیره الرژیه منتها با وجود پرنده ک سرفش گرفت ما فهمیدیم 

خیلی گیجم میگم خداکنه ب چیزایی ک بچه دوست داره الرژی نداشته باشه و سخت نباشه و ی چیزی باشه راحت بشه کنار گذاشتش

سینش صدا نمیده از دماغش صدا میده بردم پیش دکتر تست ریه نگرفت دارو داد واسه سرفش گف دوس ماه دیگ بیا ت ...

اینکه میگی دماغش صدا میده احتمالا دماغش گرفته حالا شاید به اون صورت مخاط بینی اش آبکی و روان نباشه ولی سقف حفره بینی مسدوده با توجه به اینکه میگی شب ها با دهان باز می‌خوابه شما حس می‌کنی خالیه ولی احتمالا ته بینی اش مخاط  خشک شده داره چون منم این تجربه رو داشتم الانم با دهان باز نفس میکشم بیشتر