2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 129565 بازدید | 412 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عموی نازنینم دیابت داشت توی جوونی رفت کما، اولش همه ناراحت بودن ولی وقتی به ده روز رسید همه خودشون را آماده کرده بودن. همش هفده روز شد که تمام کرد. خیلی زیاد سختی کشید کل عمرش را درد کشید در کل سی سالم عمر نکرد. عموجان خدا رحمتت کنه 💮🖤💮🖤💮🖤

حمد بخونیم براش🌿

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
با خوندن تاپیکتون ی لحظه رفتم 13م مهرماه . دلم مچاله شد . مامان بزرگم حالم بد بود و دکترا گفته بودن ...

داییم فوت کرد داداشم با گریه زنگ زد خونشو تمیز کن ومامانم خبر نداشت،چهلمش تیروییدکتومی کردم خیلی بد بود با گریه خونه تمسز میکردم ۵۰سالش بود زنو بچه نداشت همش میگفت نگرانم نباشین نه ملک واملاکی دارم که بی صاحب بمونه نه بچه ای که بی پدر بمونه😔

داییم فوت کرد داداشم با گریه زنگ زد خونشو تمیز کن ومامانم خبر نداشت،چهلمش تیروییدکتومی کردم خیلی بد ...

خیلی حس بدیه😭😭تواین لحظه اینجوریه ک کلی کار باید بکنی ولی نمیدونی چیکار باید کنی

خیلی حس بدیه😭😭تواین لحظه اینجوریه ک کلی کار باید بکنی ولی نمیدونی چیکار باید کنی

من فقط ترس اینو داشتم از دهن فایل نیفتیم شب رو تا صبح با گریه خونه تمیز کردم سماور گداشتم فنجانا رو گداشتم تو وایتیکس استرس اینو داشتم حال مامانم بد بشه و......الانم بهش پیام میده ز میزنه به گوشی خاموشش گریه میکنه مثل مسرش بود نه داداشش😔

اخ که یاد مامانم افتادم با این تاپیک مامانم خیلی سال پیش تیرویید پرکار سمی گرفت جوری که بی لختیاری داشت نمیتونست راه بره ۲۰ کیلو کاهش وزن شدید گرفت موهاش همه میریختن و خیلی جوونم بود ۴۰ سالشربود ما بچه بودیم هبچکی امید نداشت که بمونه بابام ابن دکتر اون دکتر میبرد تا یه دکتر نجاتش داد بعد خدا مامانمونو بهمون برگردوند بعد فک و فامیل میگفتن چرا شوهرش این همه خرج میکنه بره فکر کفن و دفنش دور ازجونش باشه به فکر خرما حلوا باشن به گوش ما میرسید از اون موضوع ۲۰ سال میگذره و مامانم خداروشکر سالمه میخوام بگم عمر دست خداست ولی امان از از حرفها از این که الان طرف بیمارستانه زندست به فکر کفن و دفنشن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من فقط ترس اینو داشتم از دهن فایل نیفتیم شب رو تا صبح با گریه خونه تمیز کردم سماور گداشتم فنجانا رو ...

دهنه فامیلو نگو . 

نوه ی عمه ی پدرم فوت شد شش سالش بود. طفلک ی ماهم مریض بود مادرش ی خانم اخساساتی و حساس ک تو اون تایمه نتونسته بود ب خونه برسه و عادیه بچش مریض بود خب هی هرپز بیمارستان بود. خلاصه خونشون بهم ریخته بود باورت میشه همه داشتن خونه اونو میگفتن ؟ هیچکس درک نمیکرد بابا بچش مریض بوده نتونسته .

ما برای مامان بزرگمون هفت روز نذری دادیم دو روز ریتوران بقیه روزها نهار شام خونه مامان بزرگم بودن همههه یکی میگف نوشابه‌ش کاش کوکا بود یکی میکف دوغ بدین . نتونستیم ی دل سیر برا عزیزمون گریه کنیم هی ب این برس ب اون برس 😑

مامانم بستری بود سه روز قبل فوتش یه حس خاصی بهم دست داد به خواهرام گفتم بریم لباس سیاه بخریم بعد سه روز مامانم فوت کرد و همون لباس سیاههارو پوشیدیم. به نظرم تو این جور مواقع آماده بودن خوبه ولی لحظات خیلی سختیه

دهنه فامیلو نگو . نوه ی عمه ی پدرم فوت شد شش سالش بود. طفلک ی ماهم مریض بود مادرش ی خانم اخساساتی و ...

واللا نوه عموی مادرم سوخته بود هر کی از خونشون میومد انقد میخره میکردن کاش چرک فرششونو میدیدی مردم غم ادمو درک نمیکنن برا فضولی وحرف جمع کردن میان

عزیزم حتما ب خانوادش گفتن ک دیگه امیدی نیس و قطع امید کردن 😔

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺