2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 130084 بازدید | 412 پست
به خاطر اینکه نمرده میگه براش کفن خریدن آخه این چه کاریه اون بنده خدا حس می‌کنه می‌فهمه این حرک خانو ...

نه خب اون ها خانوادشن

میگن آدم تا زندس باید فکر مرگشم باشه

بابای من ۹۶ سالش بود ما براش هیچی نخریده بودیم مگه ادم دلش میادبعد که فوت کرد هول افتاده بودیم که بخریم بعد فامیلامون غرزدن ومنعمون کردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر بزرگم سکته کرد افتاد وزن سنگینی داشت

با اینکه از خیلی نوه هاش بدش میومد همون نوه ها براش اشک میریختن دختراش شروع کردن خونه رو حاضر کردن

دایی هام بالا سرش وقتی حالش بد میشد اشهد میخوندن با صدای بلند، وحشت توی چشماش یادم نمیره 

۱۷‌ روز بعد اون هم زنده موند 

خیلی بده یه سری رفتارارو مریض ببینه به نظرم بیشتر بدنش ضعیف میشه

نه خب اون ها خانوادشنمیگن آدم تا زندس باید فکر مرگشم باشهبابای من ۹۶ سالش بود ما براش هیچی نخریده بو ...

نمی‌دونم 

ولی من نظرم اینه بعد فوت کفن بخری بهتره.

هرکس خودش باید به فکر مرگ خودش باشه البته وقتی که زندس و سرحاله 

در کل نمی‌دونم چرا ولی ناراحت شدم شایدم بی دلیل بوده 

به خاطر اینکه نمرده میگه براش کفن خریدن آخه این چه کاریه اون بنده خدا حس می‌کنه می‌فهمه این حرک خانو ...

خیلی ها از قبل می‌خرن بابا بزرگم رفته بود مکه برای خودش و چند نفر دیده کفن آورده بود ۱۸ سال بعد فوت کرد وقتی فوت کرد اون کفن را اوردن

دوتاشون ازدواج کرده بیشتر از ۳۰ ساله ،از ماها بزرگتر بودن یکیشونم مجرد فکر کنم ۱۶،۱۷ ساله..

همسایمون می‌گفت رفتم مغازه صاب مغازه داشت گریه میکرد گفت شوهرخالم فوت کرده،بعد همین همسایمون می‌گفت با خودم گفتم واا آخه برای شوهرخاله هم گریه میکنن؟

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

ربطی داره مگه؟ منم یک روسری دارم دوستش دارم ختم هم می‌پوشم ، مشکی هست با گل های قرمز 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من نمیدونم چرا هرکی داره فوت میکنه یا فوت شده ، آدم خوبی بوده...!!!

پس این همه نامرد که خون بقیه رو تو شیشه میکنن کیان ‌؟؟!!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
استارتر جان انشالله حال مریضتون خوب بشه و کسایی که براش وسائل آماده کردن پیش مرگ شوهر حالت بشن خیلی ...

راستش آدم حس بدی میگیره

اما خوبه از قبل آماده باشن

من با اینکه ادم منطقی هستم و احساساتی نیستم تا لحظه آخر باور نداشتم

پدر بزرگم سکته کرد افتاد وزن سنگینی داشتبا اینکه از خیلی نوه هاش بدش میومد همون نوه ها براش اشک میری ...

مامانم ۲ماه آخر هی میگفت دعای عدیله بخون 

دعای احتضاره 

درصورتی که من امید داشتم بابام خوب بشه

شاید وقتی دیگر...