2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13284 بازدید | 530 پست

خرید جهیزیه به عهده ی داماده 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور تهیه کنم جهاز با۶۰۰تا.به پسر گفتم عروسی نمی‌خواد.نمی‌دونم چیکار کنم.

عزیطم شما خیلی بد توضیح میدی. اول بگو ببینم تو ۸۰ گرم طلا ببری که بشه ۴۰۰ میلیون شوهرت چقد داره ک بزاره روش برای خرید خونه؟

دوم اینکه هزینه جشن حنات و... چقد میشه؟ نمیشه اینارو حذف کنی فقط یک جشن عروسی باشه؟

سوم اینکه حساب کردی خرده ریز جهاز ک با توئه چند میلیونه؟ اگه شوهرت نداره و بخواد با بدبختی بره جهاز تو رو بخره چه سود از طلایی ک تو ببری؟ اون جای اون طلا خودش رفته لوازم خریده. کمکی نکردی تو که تو خرید خونه. شوهرت اوضاع مالیش چجوره؟ اینارو یک توضیح بده لطفا

اگر بله برون وعقد توی خونه ویک شب باشه در حد خانوادگی.عروسی وحنا توی تالار ویک شب باشه خوبه ؟بنظرتو ...

اینا همش توافقی ما که شرایط شما رو نمی‌دونیم معمولا فامیل درجه یک دو مثل خاله و عمه ..‌ اینا باید باشن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
درستشم همینه ما هم همینکارو میکنیم ولی خرج شام عروسی کلا با داماده از اون طرفم جهیزیه سنگین میدیم به ...

من نظرم اینه جهیزیه سنگین فقط وقتی باید داد که داماد خونه به اسم عروس بزنه جای مهریه چون جهیزیه استهلاک داره خراب میشه اصلا سرمایه نیست ولی خونه سرمایه است

شما میگی جهاز با پسر ،خب همون بهتر دختر جهاز رو خودش ببره طبق عرف ،پسرم که پولی میخواد بده به جهاز بعدا همون خونه بخرن ،چون بعدا به دختر میگن تو که جهاز نیاوردی ،بعدم اگه پسر خودش لوازم داره یعنی از قبل واسه خودش خریده آره اینطور میشه دیگه جهاز نبره طلا بخره

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍