2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست
انصاف چه جوری باشه خوبه؟

به نظرم دختر جهاز رو حداقل وسایل کوچیک رو باید بگیره 

پسر میتونه وسایل بزرگتر مثل یخچال و تلوزیون رو بگیره کمک عروس

طلا واسه مصرف خانومه اگه قراره تو زندگی خرج بشه خب یه خورده اشو بفروشه و جهاز بخره..دست خالی زشته به نظرم...اگه هم طلا واسه پس اندازه که یه بحث دیگه اس

پسر هم جشن عروسی رو میگیره و خونه تهیه میکنه 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

رسم ما اصلا این نیست.رسم اینطوریه که پسر تکه های بزرگ بگیره فقط.جشن عروسی وخونه با پسر.جشن حنا با د ...

به نظرم توافقی بهتره طلاهات نگه دار با پولت هرچقدر میتونی جهیزیه بگیر مجبور نیستی خیلی سنگین ببری پسره هم عروسی بگیره شاید با کادو عروسی و پول طلات یه خونه بخری یا پیش خرید کنین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسم ما اصلا این نیست.رسم اینطوریه که پسر تکه های بزرگ بگیره فقط.جشن عروسی وخونه با پسر.جشن حنا با د ...

من اگه عقل الآنم داشتم چند سال پیش وام ازدواج خودم شوهرم میدادم خونه و با قسط جهیزیه میگرفتم که الان یه سقف بالا سرم میشد

خب طبق رسوم خودتون عمل کنید 

طلا هم سرمایه میشه برا زندگیتون

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگه داماد خونه نداره بنظرم تو پول و طلا هاتو بذار بقیه ی پولم داماد شده کوچک هم باشه یه خونه به اسم دوتاتون بگیرین چون تو زندگی مساجری هرچقدر هم وسایل مارک بگیری سر دوبار جابجایی داغون میشه 

اگر بله برون وعقد توی خونه ویک شب باشه در حد خانوادگی.عروسی وحنا توی تالار ویک شب باشه خوبه ؟بنظرتو ...

نه خوبه منم همینجوربود

بزرگا درحد دوسه نفر باشه نه ۲۰.۳۰ نفر

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
جهیزیه چقدر باشه خوبه؟هزینه عقد بنظرتون چقدر میشه برای۱۰۰نفر توی خونه ویلایی بزرگ.شاید هم تالار؟

وام ازدواج نفری ۳۰۰هست چطوری میگید ۶۰۰تومن وام به شما میرن ۳۰۰ به داماد

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
عزیطم شما خیلی بد توضیح میدی. اول بگو ببینم تو ۸۰ گرم طلا ببری که بشه ۴۰۰ میلیون شوهرت چقد داره ک بز ...

من کلا ۶۰۰میلیون پول دارم با ۲۵گرم طلا کادو.

مهمون های ما کلا۱۰۰هم نمیشن.

مهمون های پسر زیاد هستند شاید ۴۰۰تا.

جشن حنا خودش ۱۰۰تمن میشه.(ارایشگاه،لباس،میوه وشیرینی وشام،آتلیه،گروه موزیک)البته در حد خانوادگی باشه اونم توی خونه ویلایی نه تالار.

من گفتم جشن عروسی گرفته نشه.

عقد هم محضری ساده باشه.

من خرده ریزه هارو هنوز حساب نکردم.

اما اینطوری که دوستان میگن واقعا آدم های وضع عالی فقط باید ازدواج کنن.

خونه هنوز پولی ندارن که من بگم همین فردا.

فقط پول رهن رو دارن که میشه۷۰۰الی۸۰۰.

اینا همش توافقی ما که شرایط شما رو نمی‌دونیم معمولا فامیل درجه یک دو مثل خاله و عمه ..‌ اینا باید با ...

میدونید من یک خاله دارم که با ما ۳۰۰کیلومتر فاصله دارن.

عمم همینطور.

یک عمو دارم که قهریم.

دایی هم دوتا دارم که یکیش قهریم.

یکیش هم استان دیگه هست.

هیچوقت برای یک بله وبرون وعقد نمیان خونه ما.

اما خانواده پسر همشون توی یک شهر هستن وراحت میان.

فقط شاید عروسی بیان.

اینطوری من خیلی خجالت میکشم احساس میکنم بی کسم.