2777
2789
عنوان

دلایل دل کندن از دنیا

129 بازدید | 22 پست

حداقل ۵۶ دلیل برای ادامه ندادن دارم...

مگر چندسال عمر میکنم که بتونم همه این موارد رو درست کنم تا تازه بتونم مثل یه آدم سالم و عادی زندگی کنم؟

شما چندتا دلیل دارید؟!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

دلایل دل کندن ب کنار الان فقط ی دلیل دارم ک دل نکنم اونم بچمه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلایل دل کندن ب کنار الان فقط ی دلیل دارم ک دل نکنم اونم بچمه

دلیل ۵۷ ام من هم پیدا شد. نداشتن انگیزه برای موندن!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
هزار تا دلیل

چی شد که هنوز انگیزه ادامه دادن داری؟

چندتا دلیل برای ادامه دادن داری؟اونا رو هم لیست کن

کفه این دلایل سنگین تره

دلیل ۵۷ ام من هم پیدا شد. نداشتن انگیزه برای موندن!

بودن یا نبودن تو دل کندن یا دل نکندن تو برا کسی اهمیت داره بنظرت؟

پس چرا میخوای خودتو تو افسردگی غرق کنی باید کارایی ک حال دلتو خوب میکنه رو انجام بدی حتی اگ کوچیک باشه مهم دلخوشی توعه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چی شد که هنوز انگیزه ادامه دادن داری؟

بچه هام و اینکه به هیچی این دنیا نباید دل بست اما نا امیدی هم کفره میشه وابسته نباشیم اما ادامه بدیم چاره ای نیست

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
کفه این دلایل سنگین تره

پس دلایل زیادی برای ادامه دادن داری حتی اگه کفه اش سبکتر باشه، یبار زندگی کردن و حیف نکنین

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه هام و اینکه به هیچی این دنیا نباید دل بست اما نا امیدی هم کفره میشه وابسته نباشیم اما ادامه بدیم ...

بچه انگیزه خوبیه برای ادامه دادن. من انگیزه ای ندارم

پس دلایل زیادی برای ادامه دادن داری حتی اگه کفه اش سبکتر باشه، یبار زندگی کردن و حیف نکنین

ولی من به تناسخ اعتقاد دارم وگرنه دنیای عادلانه ای نیست

ولی من به تناسخ اعتقاد دارم وگرنه دنیای عادلانه ای نیست

نه هیچ عدالتی تو دنیا نیست

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه انگیزه خوبیه برای ادامه دادن. من انگیزه ای ندارم

می دونم خیلی سخته اگه افسرده ای درمانش کن نزار از پا بندازتت من گاهی انگار از درون یخ زدم هیچی گرمم نمی کنه زندگیم خوبه ها اما خیلی بی قرارم دلم میخواد برم نمی دونم کجا اما برم فقط جوونتر که بودم دلم میخواست سوار یه قطار بشم که هیچوقت واینمیسته و فقط میره نمیدونم چرا اینجوریم 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون