می دونم خیلی سخته اگه افسرده ای درمانش کن نزار از پا بندازتت من گاهی انگار از درون یخ زدم هیچی گرمم ...
من کلکسیونی از بیماری های روحی دارم. افسردگی یه گوشه کوچیکشه. گفتم که! مگه چقدر عمر میکنم که وقت کنم همه بیماری ها رو درمان کنم و همه مشکلاتمو حل کنم و همزمان پیشرفت کنم و خوشبخت و خوشحال زندگی کنم
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همین تولد و مرگش خودش کلی درد و بدبختی داره وبیماریها و مشکلات فراوان که حتی خوشبختترینها رو درگیر می کنه که برای هممون همون یکبار کافیه به نظر من تجربه دنیا به این مضخرفی برای یبارش هم زیادیه دلم نمیخواد دوباره تجربش کنم حالا هرچقدر هم خوب