2777
2789
عنوان

آقایونی که جدا شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 83 پست
مادرم هم همینو میگه میگه غصه نخور داری آزاد میشی از غصه و گریه

دقیقاً بخدا همینه منم دوست دارم جدا بشم چون از شوهرم وایب خوبی نمیگیرم همیشه ته دلم بخاطر رفتارش حرفایی که بهم زده غصه میخورم و شجاعت جدا شدن ندارم . تو دیگه راحت میشی و از اینجور آدمای سمی هم دور میشی این خیلی خوبه 

دقیقاً بخدا همینه منم دوست دارم جدا بشم چون از شوهرم وایب خوبی نمیگیرم همیشه ته دلم بخاطر رفتارش حرف ...

کاش زودتر مهرش از دلم بره 

خاطره ها داره دیوونم میکنه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما که آقا هستید بگید اگر اینکار رو بکنم ممکنه چه فکری بکنه؟ من نمی‌خوام برگردم فقط برای خالی شدن خو ...

نکن اینکارو الان فکر میکنه چه فرد مهمیه چقدر خوب بوده که تو از دستش دادی 

نکن اینکارو الان فکر میکنه چه فرد مهمیه چقدر خوب بوده که تو از دستش دادی

اره دیگه نمیکنم :) هعی

عزیزم با این همه مشکلاتی ک گفتی این آقا داره و اون همه توهینی ک مادره بهت کرده میخواین درباره چی حرف بزنین؟

میخوای بغلش کنی ک چی بشه...ک دوباره قلب آقاهه بریزه ک دوباره دلت براش پر بکشه ؟ ک دوباره بیفتی توی دور باطل؟ و پنج شش ماه بعد مجدد بیفتی توی پرسه طلاق؟... بنظر من اگ قصد جدی برای طلاق گرفتید ...برید اقدام کنید جلسه و صحبت کردنتون برا چیه ؟ باز مادره یه حرفی میزنه دلت آتیش میگیره 

فردا بهش چیا بگم؟ آخرین باری هست که تنها صحبت میکنیم چیا بگم که بفهمه کیو از دست داد

اگر واقعا خوب بوده باشی و اونم یذره عقل توی کلش باشه خودش میفهمه، اصلا نیازی نیست بهش بفهمونی! این بارها بهم ثابت شده! من ادمهای زیادی رو میشناسم که بعده از دست دادنه همسر یا نامزدشون(چه مرد چه زن) پشیمون شدن و به شدت عذاب کشیدن! اتفاقا اکثرا همسراشون بهشون توضیح نداده بودن که داری کیو از دست میدی!

کاملا معمولی و نرمال رفتار کن، نه خیلی خودتو بگیر براش نه خیلی خودتو ول کن که پالس ضعف بفرستی! 

البته اینا در صورتیه که شما مقصر نبوده باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اگر واقعا خوب بوده باشی و اونم یذره عقل توی کلش باشه خودش میفهمه، اصلا نیازی نیست بهش بفهمونی! این ب ...

آخه آدمهای خیلی قدر نشناسی هستن خانوادگی 

اگر جون و خونتو هم بدی کف دستشون باز میگن چیزی نبود

عزیزم با این همه مشکلاتی ک گفتی این آقا داره و اون همه توهینی ک مادره بهت کرده میخواین درباره چی حرف ...

امشب مادرش شر کرد نذاشت من حرف بزنم و تصتیمم رو قطعی اعلام کنم 

پدرم گفت خودت برو بهش بگو تمومه و پس فردا بیاد محضر 

اگر میخواهی جدا بشی دیگه نمی‌خواهی برگردی بی خیال نگاهشم نکن 

ولی اگر امیدی هست حرفاتوبزن خودتو خالی کن شاید سرنوشت عوض شد 

گاش بعضی مادرا دهانشونو گل میگرفتن همش تقصیر بعضی خانواده هاس خدا لعنتشون کنه که حق و حرف حساب تو دهانشون نیست

ازش خیلی زده شدم ها طوری حتی حاضر نیستم باور کنم همسرمه ولی نمیدونم چرا دلم میخواد تو بغلش گریه کنم

اولشه کمکم عادی میشه برات خب   فکر کن به ی چیزی معتادی برات ضرر داره داری تذکش میکنی ترک کردن اون چیز اولش سخته ولی ی مدت که بگذره ترکش کنی خودت راحت میشی 

کاش زودتر مهرش از دلم بره خاطره ها داره دیوونم میکنه

میره شک نکن خودتو تو خونه حبس نکن برو بیرون با دوستات وقت بگذرون برو تراپی برو باشگاه برو سرکار کل تایمت و به این چیزا اختصاص بده که وقتی میایی خونه از خستگی کارو همه چی خوابت ببره چند ماه اول یکم سخته بعد اوکی میشه فقط تنها نباش مثلا بشینی گریه کنی غصه بخوری چی درست میشه 

اولشه کمکم عادی میشه برات خب فکر کن به ی چیزی معتادی برات ضرر داره داری تذکش میکنی ترک کردن اون چی ...

خاطره هامون یادم میفتع 

خریدامون 

چیزایی که با ذوق خریدیم 

هعی

میره شک نکن خودتو تو خونه حبس نکن برو بیرون با دوستات وقت بگذرون برو تراپی برو باشگاه برو سرکار کل ت ...

دوستی که ندارم 

دانشجو بودم که انصراف دادم دارم برای کنکور میخونم اونم گند خورد توش

کاش زودتر مهرش از دلم بره خاطره ها داره دیوونم میکنه

خیانت کرد بهتون مگه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم