2777
2789

الان خواب بودم دخترم بیدار وسط خونه داشت میچرخید و سر صدا میکرد

تو خواب دیدم یه عده جمعیت دورش جمع شدنو عصبانی دارن منو نگاه میکنن

همینطور که تو خواب فکر میکردم اینا کین

یکی تو خواب گفت اینا از ما بهترونن

من تو خواب با حالت تمسخر گفتم نه بابا اینا خرافاته گفت باور کن

یعد چهره یکیشون خوب یادمه

تقریبا شکل انسان چشم ابروی ریز

بسم الله الرحمن الرحیم

دو سه تا ایت الکرسی خوندم

خیلی میترسم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

خواب بوده دیگه 

تموم شد 

پناه میبریم به خدا از شر جن و انس♥️🌹

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ما بهترون چیه ؟؟

میترسم اسمشو بگم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

برو‌بغل شوهرت بخواب این قدم فکر کن

نکنه بعدا بیان

هرچند خواب دیدم

عزیزم منم خوابشون و دیدم الان انقدر خوابم میاد ولی میترسم تازه خواب دیدم افتادن روم خفه داشتم میشدم ...

امشب خواب شما اومدن?عجیبه