2777
2789
نه عزیزم ولی شکمم خیلی سفت شده

میتونی زنگ بزنی به خانوادت بیان

یا پاشی تنها بری نمیزاره یعنی چی غلط میکنه جلوتو بگیره

نمیزاشت بری زنگ میزدی امبولانس

یا میرفتی بهداشت

اینهمه راهکار هست

با تاپیک زدن دردی دوا میشهخ

شاید خودتم بچه رو دوس نداری چون دختره😢😢

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تست ان اس اتی ،یاهمون نوارقلب وحرکت بچه روبایدبدی 

بیمارستان دولتی شبانه وروز انجام میدن ,اون خوب باشه مشکلی نداری دیگه

وقتی چیز شیرین خوردی ،تکان نخورده ،یا تکارن ریز خورده باید هروقت وه ساعتی بود بری 

من سردخترم ،اینطوری شدم ،که دو سه روز آخربیمارستان بستری شدم وتستم مشکل داربود واصلا تکون نمی خورد ،حتی خیلی خیلی ضعیف نبود

دیگه اخرش هفته سی وچهارسزارین اوژانسی شدم. ساعت یازده شب

نه کلم هیچ جا تنها نمیتونم برم

بسکه رو دادی بهش اینقدر مظلوم نباشین وجدانن💔

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
پول داری ؟

شوهرم تو کارتش پول داره ولی من اختیار پولشو ندارم نمیده امشب چقدر اصرار کردم که فردا سرکار نرو منو ببر دکتر قبول نکرد گفت من بخاطر تو نمیتونم از کارم بزنم هیچی نمیشه سالم به دنیا میاد

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونی زنگ بزنی به خانوادت بیانیا پاشی تنها بری نمیزاره یعنی چی غلط میکنه جلوتو بگیرهنمیزاشت بری زنگ ...

خانوادم یه شهر دیگن چطور دوسش ندارم کی از دل من خبر داره همین الان دارم با گریه مینویسم وقتی اجازه ندارم تا دم در برم چیکار کنم وقتی حتی پول کرایه تاکسی ندارم که برم بیمارستان تاپیکای فیلمو بخونی متوجه زندگیم میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقدر تو فشار هستی یعنی چی که اجازه نمیده تنها جایی بری مگه خردسال هستی

من تو این زندگی هیچ خیری ندیدم ۱۹سالمه اما مثل زنای ۴۰سالع باید رفتار کنم شب و روز تو خونم غیر گوشی و تلویزیون هیچ سرگرمی ندارم نه منو میزاره برم بیرون نه کسی خونم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایییی چقدر صبوری دختر...اصفهانی؟....میگم پاشو با اسنپ یا ی چیزی برو بیمارستان ول کن اون شوهر قدرنشن ...

نه عزیزم اصفهان نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40