2777
2789

اینجا یکی یه کرمی معرفی کرد گفت تا چند سایز بزرگ میکنه رفتم گرفتم موقع زدن سوزش داشت خداخیرش بده بزرگ که نشد هیچ از ۶۵ شدم ۶۰ خوش فرمیشونم رفت دیگه هم برنگشت کلا آب شدن راهی جز پروتز اگه هست بگین اعتماد به نفسم صفر شده

کاربری دست دونفره...

عزیزم راه کرم و قرص همه الکیه فداتشم

پروتز هم خالم کرد به حدی درد داشت به غلط کردن افتاد جای بخیه ش بعد چندسال مونده دور تا دور سینه ش ببخشید رک میگم معدرت میخوام حتی نوک سینشون دور تا دورش جای بخیس پاره پوره س بشدت غیرطبیعی شده خیلیم سفت و مصنوعی شده هزاربار درروز از کارش پشیمون میشه

تمام بدنش جای بخیه موند تا ابد هم میمونه

با ورزش های خاص میتونی راحت خوش فرم کنی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم راه کرم و قرص همه الکیه فداتشمپروتز هم خالم کرد به حدی درد داشت به غلط کردن افتاد جای بخیه ش ب ...

اتفاقا رفتم ورزش عزیزم باز کوچیک تر شد ول کردم

کاربری دست دونفره...
سینه بافتش چربیه با افزایش وزن کلی سایز اونم تغییر میکنه ماهیچه نیس که با ورزش اینا بزرگ شه مال منم ...

وزنمم زیاد شد اینا تکون نخورد اتفاقا بدتره چون هیکلم درشت شده سینه ها کوچیک🤦‍♀️

کاربری دست دونفره...
اونا همش کلک پوله فقط،جراحیمن یه مدت امگا میخوردم درشت شده بودن ول که کردم پنچر شد خوابید بادش

عه امگا ۳ منظورته؟پس بخورم از امشب چقدر خوذدی؟

کاربری دست دونفره...
اتفاقا رفتم ورزش عزیزم باز کوچیک تر شد ول کردم

ورزش فقط خوشفرم میکنه بزرگ نو 

بعدشم خوبه دیگه درسته منم بعضی وقتا دلم میخواد یکم بزرگ تر بودن ولی کلی سوتینای فانتزی هس برا سایز ما😌🎀😂

ورزش فقط خوشفرم میکنه بزرگ نو بعدشم خوبه دیگه درسته منم بعضی وقتا دلم میخواد یکم بزرگ تر بودن ولی کل ...

من نمیخوام بخدا لباسا اصلا تو‌تنم قشنگ نیست زیبایی اندام به سینه هاس 

کاربری دست دونفره...
عه امگا ۳ منظورته؟پس بخورم از امشب چقدر خوذدی؟

آره امگا ۳ 

۳ ماه خوردم درشت شدن یکیم اینجا تاپیک زده بود امگا میخوره سینه هاش پر شده امتحان کن ببین چطوره بعدش یه شب در میون بخور به متصدی داروخونه بگو بدون جیوه بهت بده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید