2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

حدود 1 سال پيش از یکی از همکلاسی هام خوشم اومد بعد از یه مدتی پیجش رو پیدا کردم فالور کردم قبول کرد و بک داد بعد گاها کار های انجام می‌داد که فکر میکردم اونم به من علاقه داره بعد از چند ماه که دیگه از فکرش اومده بودم بیرون یهو نمیدونم چطور شد یهو رفتم بهش پیام دادم گرم گرفت خیلی خوب باهام حرف می‌زد ازش کاری میخواستم برام انجام می‌داد خلاصه خیلی خوب بود تا چند وقت پیش در مورد اینکه با کسی تو رابطه هست یا نه صحبت کردیم گفت یک سال پیش با یک نفر بوده‌ و تجربه اولش بوده‌ اون شخص تو این مدت کم با رفتارش خون به جیگرش کرده و گفت از رابطه و این چیز ها خوشم نمیاد و میخوام درس بخونم و امسال آزمون فلان بدم و از این حرفا خلاصه گذشت در این مدت اکثرا با هم حرف میزدیم اون از دوستاشو کار هاشو و ... می گفت یهو یه روز پیام داد که احساس میکنم خیلی با هم حرف می‌زنیم و این باعث میشه وابستگی پیش بیاد بعد از چند روز بعد من بهشون پشنهاد آشنایی بیشتر دادم که قبول نکردن و گفتن در این. وره از زندگیم نمیتونم فبول کنم نه پشنهاد شما رو نه پشنهاد هیچ کس دیگه رو ولی رفتارش باهام عوض نشد ،نمیدونم شاید دارم خودمو گول میزنم از شما درخواست دارم نظرتون رو بگید آیا باید خودمو بهش ثابت کنم تا تجربه قبلش رو فراموش کنه یا اصلا مشکلش اون نیست منو نمیخواد نظرتون چیه 

خواهشا شوخی و اینا هم نکنید حالم زیاد خوب نیست ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی مستقیم گفته قصد ازدواج نداره، دیگه اصرار شما چه سودی داره، اگه میخواست بمونید میگفت باید صبر کنید تا وقتی به اهدافم رسیدم اونموقع ازدواج کنیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

یادمه قبلا تاپیک زده بودی ایشون دچار تروما شدن بهتره که فراموشس کنی صحبت کردن و گرم گرفتن نشونه علاقه یا خوشم اومدن نیست دیگه خود دانی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ازابنکه باهاتون صادق بوده و نزاشته وابستتون کنه که باید خوشحال باشید و اینکه وقتی نمیخاد ادامه بده اصرارنکنید چون بخواهین وارد رابطه بشید هم خودتون اذیت مبشید

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

قصد دوستی نداره خودت رو گول نزن و اهداف دیگه ایی رو زندگیت دنبال کن وقتت و احساست رو تو رابطه و فکر کردن به اون خانم هدر نده 

اگر علاقه ایی از جانب ایشون بود قطعا این حرف رو نمیزد 

علاقه یک طرفه تمام فکر و انرژی تو ازت میگره