تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7374 عنوان فرش نصفه نیمه گرفتم که نصفشو ببافم تا کامل شه یه طرف حاشیه بالا ست یه طرفش گلش هنوز پایینه یکم 47 بازدید | 7 پست چطور میشه درستش کرد 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲 1403/10/17 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3063 نمیدونم اسی شما که توکار فرشینبنظرت کسی قالی وگلیم اصلا بلدنباشه ببافه توسه روز میشه همه چی رویادگرفت؟ی خانمه توشهرمامیگه توسه روز همه چی یاد میدم میشه؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7374 نمیدونم اسی شما که توکار فرشینبنظرت کسی قالی وگلیم اصلا بلدنباشه ببافه توسه روز میشه همه چی رویادگرف ... بله میشه من نیم ساعته یاد گرفتم 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7374 بله میشه من نیم ساعته یاد گرفتم شما برو اصولی همه چی و یاد بگیر 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3063 بله میشه من نیم ساعته یاد گرفتم واقعا ؟بخوای فرش ببافی سرمایه زیادمیخواد؟ منظورم پول نخ و دم دستگاهی که روش فرش میبافن؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7374 واقعا ؟بخوای فرش ببافی سرمایه زیادمیخواد؟ منظورم پول نخ و دم دستگاهی که روش فرش میبافن؟ یکم میخواد ولی من نصف نصف میبافم نصف خودش بافته نصف دیگه شو داده من ببافم فروختنی گفت ۳۰میلیون میرسه بهت 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3063 یکم میخواد ولی من نصف نصف میبافم نصف خودش بافته نصف دیگه شو داده من ببافم فروختنی گفت ۳۰میلیون میرسه ... خب چراخودت شروع نمیکنی تنهایی یکی ببافی؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7374 خب چراخودت شروع نمیکنی تنهایی یکی ببافی؟ بعضی جاها تکی بافته بعضی جاها جفت بخاطر همین فرش یه وری شده شما لطفا همیشه تکی بباف جفت نزن 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲