2777
2789
عنوان

شده بی دلیل قهرکنید با شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 49 پست
نه ولی اگر بخوام دلیل پیدا میکنم 😄 اما شوهرم اصلا نمیذاره قهر کنیم پیییییلهههه میکنه که چی شده باید ...

این انقدر چرت بوده ک احتمالا اصلا نفهمیده قهرم،  داشتیم فیلم میدیم، فیلم تموم شد گفت پاشو بریم شام بیرون(از دیشب حفه شام بیرونو زده بودیم) گفتم سرم درد میکنه میخام بخابم تمام برقا را خاموش کن 

ی نیم ساعتم خابم بردو پریدم بالا،  

شامم نپختم گشنمههههه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی ضمیر ناخوداگاهم چیزی متوجه شده ک اینجوری کردم؟

آره

مردا کلا زنا رو درک نمیکنن  این خاصیتشونه

ما زنا هم میخوایم خودمون رو به این رفتارشون عادت بدیم ولی بعضی جاها دیگه واقعا نمی‌کنیم

ولی به نظر من بهترین کار حرف زدنه  یه موقع که حالتون خوب باشه و تنها باشین راجع به مشکلاتتون صحبت کنین

منم بعضی موقع ازش بدم میاد قهر میکنم 😂😂😂 ولی اینقد میاد حرف میزنه ک یادم میره اخ چقد دلم میخاد چن ...

من جرات ندارم قهر کنم چون ناروشی بلد نیست اونم قهر میکنه غرور داره بیست روز طول میکشه خونواده ها باید بیان واسطه شن

من جرات ندارم قهر کنم چون ناروشی بلد نیست اونم قهر میکنه غرور داره بیست روز طول میکشه خونواده ها بای ...

ما تو عقد اینجوری بودیم 

الان بدترین دعواهارو بکنیم 

بعد مثلا یک ساعت به بهانه بچه میاد حرف میزنه بعضی موقع خیلی زورم میاد ک باهاش حرف بزنم 

اگ آشتی نکنم عصبی میشه دعوام میکنه 

دوران pms

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

من قهرنمیکنم ولی بیخودی عصبی میشم خودشم میدونه فقط بیمحلی میکنم خودش میفهمه به روم نمیاره منم اونقد حس بدمیگیرم اصلا حوصله اینکه بیاد طرفمو ندارم و خیلی دوس دارم تنها باشم 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.