2777
2789
عنوان

شده بی دلیل قهرکنید با شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 49 پست
من شوهرم بی دلیل قهرمیکنه پسرا پرنسس شدن تاره اگه من قهر کنم اصلا نمیفهمه بفهمه هم نمیاد ناز بکشه او ...

اینم فک کنم نفهمیده، شایدم فهمیده ولی چون الکی بوده نمیاد جلو. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما چند روز پیش مهمونی بودیم من اونجا ازش قول گرفتم ک برگشتنی بریم خرید .حتی تو راه هم گفتم فلان چیزارم باید بخریم گفت اوکی

بعد تا رسیدم نزدیک خونه گفتم کجا میری پس ؟ گفت خونه دیگه😐

گفتم اها اوکی

گفت خستم ی روز دیگه میریم

و الان سه روزه قهریم..من اصلا حرفم این نیست ک چرا نرقتیم حرفم اینه ک چراااا تو راه ب من نگفتی نمیریم من تا خوده خونه دلمو صابون زدم و خوشال بودم ک میریم خرید😐

اونم میگه قهرت احمقانست و بچگانست

واقعا الکیه بنظرتون؟ ایا من کصخلم یا حق داشتم؟

بخدا منم بیشتر دعواهامون بی دلیله😂و همیشه مقصر منم

من بخدا دلم میخاد سرمو بزنم تو دیوار، قرار بود شام بریم بیرون فیلم ببینیم من اینجوری کردم خونه هم تااااریک کردم. رفتمم تو یه اتاق دیگ خوابیدم🫤🖐🏻

من تو هفت روز قبل پریودی اینجوری میشم دست خودم هم نیستاا 

ولی الکی قهر نمیکنم 

فقط دنبال بهانه میگردم گیر بدم بهش تا قهر کنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حال کردی چ دقیق شناختم چون منم آبانی ام تاگفتی فهمیدم 🤣🤣😍😍😍

افرین بهت خوشم اومد😂

پس این مود رو ابانی ها طبیعیه🤣

الکی قهر نکردی حتما کم محلی، چیزی دیدی ازش میخوای لجبازی کنی

ینی ضمیر ناخوداگاهم چیزی متوجه شده ک اینجوری کردم؟