2777
2789
عنوان

شوهرم بچه سوم میخواد

614 بازدید | 31 پست

منو تو عذاب وجدان انداخته از بس میگه بعدها پشیمان میشی. از طرفی اگر بچه دار بشم احساس میکنم برام سخته ، و اگر بچه دار نشم عذاب وجدان نابودم می‌کنه. 

آخه شما بگین شما بودی با شغل آزاد ( بدون پشتوانه ی دولتی و حقوق ماهانه ) بچه دار می‌شدین. شغلی که وقتی هست درآمدش خوبه و ممکنه روزها و ماه‌ها بیکار بشی بلاخره شغل آزاد هست. با ی خونه ی هشتاد متری و ی ماشین . من از آینده میترسم. آیا توانایی برآورده کردن نیاز بچه ها رو خواهیم داشت در صورتی که الان با حساب و کتاب زندگی می‌گذرونیم .

ولی شوهرم به آینده امیدوار هست 

آخه اگر به دید من نگاه کنیم اگر آینده مثل الان باشه میتونیم زندگی کنیم اما نه رها و آزاد با حساب کتاب و در نظر گرفتن اولویت ها. اگر آینده بدتر شد واویلا. و فقط گزینه ی که میمونه اینکه  باید اوضاع مالیمون خیلی بهتر بشه که آیا با شرایط کنونی بهتر میشه ؟؟؟؟ 

شوهرم دائم میگه بلاخره بعدها دچار عذاب وجدان میشی. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصللااااااا نیار قرص بخور که نشی....ول کن بابا اون پولدارا هم یکی بیشتر نمیارن....

من عاشق بچه ها هستم. دوست دارم کسایی که بچه زیاد دارن. ولی متنفرم از کسایی که ندارن و بچه میارن دلم برا بچه ها میسوزه میگم حسرت میخورن ، گناه دارن. همین امسال تو کلاس پسرم کسایی هستن که هزینه ی که تو جشن ها میشه رو نمیدن  با خودم میگم گناه بچه هاشون چیه  دلشون بخواد و نداشته باشن  

شوهر خواهرم بچه ی دوم میخواست اززوقتی اومد تمام تفریحات بچه ی اول تمام شد تمام سختیش هم با خواهرم بود .الان تایمی هست که به خودت برسی تفریح مسافرت اگه اونقدر پول داره برو با هواپیما مسافرت معلم خصوصی برای بچت بگیر. و...

به خودتون مربوطه ولی از اون جایی ک تاپیک زدی یعنی نظرماهم میخوای بشنوی ازمن میشنوی دیگ بچه نیار دوتا واقعا کافیه با اوضاع شما کمترین کارک الان میتونی براشون بکنی حداقل نیاز ک یک اتاق مشتقل هست دارن بچه هات میتونی خونه چهارخواب فراهم کنی کارب اینده نداریم خواهر شما هرچی داری بریز پای همین دوتا ب جایی برسونید هنرکردین با اوضاع مملکت مابقی عمر پول وقتتون صرف مسافرت کنید 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

اگه بخوای زیاد به آینده ی دور فکر کنی این مسائل برای همه هست حتی اونی که ثروتمنده ممکنه یه شبه ورشکست بشه یا از کارش اخراج بشه و هزار تا مسئله ی دیگه بهرحال زندگی دنیا غیر قابل پیش بینیه 

روزی ما دست خودمون نیست

در مورد این که میگه پشیمون میشی من خیلیا از اطرافیانم الان پشیمونن بخاطر این که دوتا بچه دارن و اکثرا هم وازکتومی کردن اون زمان

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...