2777
2789
عنوان

شده بی دلیل قهرکنید با شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 49 پست
این انقدر چرت بوده ک احتمالا اصلا نفهمیده قهرم، داشتیم فیلم میدیم، فیلم تموم شد گفت پاشو بریم شام ب ...

خو پس حتی نمیدونه هم قهری بگو زنگ بزنه شام بیارن جاتو هیچ وقت عوض نکن برا شوهرت عادی میشه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره وای شوهر منم آبانی هست... دهن منو سرویس کرده . یهو الکی باد میکنه . محل نمیذاره . میره تو خودش . ...

اقااا با ابانیااا ازدواج نکنید همه امون انگار یهو باد میگیرتمون😂

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خو پس حتی نمیدونه هم قهری بگو زنگ بزنه شام بیارن جاتو هیچ وقت عوض نکن برا شوهرت عادی میشه

بهش گفتم اونم افتاد رو لج، گفت یا شام میریم بیرون یا گشنه بخاب من چیزی نمیگم بیارن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑