2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه تو مدام تاپیک بزنی ولی کاری نکنی فایده نداره

اون سال که دندونم درد کرد ۳ ماه تمام دکتر نبرد فک کن  تو یک روز من حتی نیم ساعت در طول روز اروم نبودم گداشتم رفتم مهربمم گرفتم بعدش که من خواست دوباره برگسنتم بعد خیانتشم باز من خواست خودش اینکار کرد که ایتگنقدر ده یال نه درس کرد رابطمون نه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

استارتر عکس کسیو نذاربرات دردسرمیشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

همونم ولی گیسو کمند نبود راپونزل بودم

اگ همونی ک خیلی خیلی خوشگلی 

هزار نفر هم بت گفته بودن فقط قدر خودتو نمیدونی ،خیلی نصیحتت کرده بودن و بهت گفته بودن چیکار ونی ولی مث اینک به هیچ کدوم گوش ندادی،انقد مرد هست برات صف بکشه و قدرتو بدونه 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
دقیفا شوهر منم همینه بدترم هست البته ولی شوهر من چهرش خوبه و هنه از سر جهرش فک میکنن چه صخیت خوبیم د ...

شوهر منم خیلی خوشگل خوش تیپ بود،خیلی بهم مبومپیم،یکی گرفته بسیااار زشت،بقول خودش کجو کوله،دزد،عوضی،خونواده بد و....با همه خوشگلی  و خوش استایلی و ثروتی که داره ها...ولی بدبخت ترینه،به جون بچه م جوری برام از اینکه از زندگیش بسیااار ناراضیه گفت،که منی که با تموم وجود ازش متنفر بودم،دلم بحالش سوخت و تا سه روز براش گریه میکردم،پتانسیل چیه خواهر من،مگه عدالت خدا الکبه؟ مگه میشه دل بشکنه،مغرور. باشه و خدا جوابشو ننه

سلام گلم خوبی؟

میگی شوهرت پتانسیل خوشبختی داره

مگه شما از پیش خدا اومدی؟ گیرم شوهرت زیباترین پولدارترین جذابترین موفقترین مرد باشه

تا خدا نخواد خوشبخت نخواهد شد

دل شکسته تاوان میده

کی؟ وقتی که تو اوج خوش خوشانه

چنان با سر زمین بخوره

ببین کی و کجا اینو بهت گفتم

به ولله ده ها مورد دیدم، تو اوج خوشبختی چنان کن فیکون شدن که نای بلند شدن نداشتن

فقط طبق تاپیکهای این چندساله که همه گفتن منم میگم برو نمون

روحتو بیشتر از این عذاب نده جسمت بیشتر از این رنج نده

چقدر شوهرت دوست داری؟ از خودت که بیشتر نیست!؟

به خدا توکل کن و از صفر شروع کن سنی نداری که خودت باختی 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
شوهر منم خیلی خوشگل خوش تیپ بود،خیلی بهم مبومپیم،یکی گرفته بسیااار زشت،بقول خودش کجو کوله،دزد،عوضی،خ ...

عدالت خدا که شک ندارم این دنیا اون دنیاش... مدقع گفتن این حرفم عطسه کردم حتما خدا میگه صبر کننن

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک