2777
2789
عنوان

یک ساله عروسی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 42 پست
امروز آشپزخونه روتمیزکردم واقعا مال منم ترکیده بود همه جالک چربی بود ازصب سابیدم الان تمیز شد توام ی ...

خدا قوت 

من ظاهرا تمیز بود ولی یک ساعته دارم درو کابینتا را دستمال میکشم 

تازه هنوز داخل کابینتام تنیز نکردم 

گرو خاک داره

ینی باید وسیله ها را بریزم بیرون دستمال بکشم داخلو؟ یا نیازی نیست؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

دقیقا آدم بعضی وقتا انگار کور میشه 

منم دیروز افتادم به جون آشپز خونه پنجره رو هم باز کرده بودم نور میفتاد رو کاشی سرامیک آشپزخونه

کثیفیشون چشممو گرفت افتادم به جونش

خودم هنگ بودم میگفتم آشپزخونه م تمیز بود که اینا چین پس 😶

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂تازه پریشبیه داشتم برا ی کاربر کلاس میزاشتم ک خونم دستههه گلههههه اقا دسته گل نیس دسته گوه بود م ...

نه گلم اینطوری نگو درست میشه همه چی.

روزی یه کابینت رو بریز بیرون و تمیز کن.بعدش کمدهارو بریز بیرون و کم کم تمیز کن.فرشات اگه احتیاج به شستن داره بده قالیشویی اگه نه که با شامپو فرش ردیفش کن.پرده هارو بشور.شیشه هارو پاک کن.کم کم شروع کن دستت میادش چیکار کنی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من تا وقتی بچه نبود اصلا خونه تکونی برام معنایی نداشت ینی همه جی مرتب وتمیز بود البته خب زیادم خونه ...

منم از لین تعجبم اخه بجه نیس ولی چرا اتقدر خرابه 

البتههههه من شوهرم گاهی غدا میپزه و واقا مرد کثیف کاریه،احتنالا سر اون انقدز خونه خراب شد

دقیقا آدم بعضی وقتا انگار کور میشه منم دیروز افتادم به جون آشپز خونه پنجره رو هم باز کرده بودم نور م ...

اقااااا منم پرده را زدم بالا نور مستقیم خورد تو اشپزخونه ک با این صحنه هااا مواحه شدممم🤣🤣🤣

از من به بقیه نصیحت پرده اشپزخونه را تزنید کنار ک دیگههه اوله بدبختیاتونه

خدا قوت من ظاهرا تمیز بود ولی یک ساعته دارم درو کابینتا را دستمال میکشم تازه هنوز داخل کابینتام تنیز ...

حوصله داری بریز بیرون تمیزکن نداری بزار عید خونه تکونی داخل کابینتارو تمیز کن 

مال منم فکرمیکردم تمیزه ولی چربی دوربر گاز رو کاشی وسرامیکا میریزه خیلی بدم میاد داغون بود

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
منم از لین تعجبم اخه بجه نیس ولی چرا اتقدر خرابه البتههههه من شوهرم گاهی غدا میپزه و واقا مرد کثیف ک ...

آره همونه آشپزی مردا معمولا گند میزنه ب اشپزخونه داداش منم هروقت آشپزی کنه مامانم باید خونه تکونی کنه همه جا چرب وروغنی

اقااااا منم پرده را زدم بالا نور مستقیم خورد تو اشپزخونه ک با این صحنه هااا مواحه شدممم🤣🤣🤣از من ب ...

آره والا🤭

آخه من همیشه تمیز و مرتب میکنم همه جا رو

ولی دیروز نور آفتاب همه چیو لو داد دقییییییق😂🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اقااااا منم پرده را زدم بالا نور مستقیم خورد تو اشپزخونه ک با این صحنه هااا مواحه شدممم🤣🤣🤣از من ب ...

خوبه پس آشپزخونه من اصلا پنجره نداره ک پردشو بزنم کنار 🤣🤣🤣

یاد اون کلیپه طنز افتادم میگفت تراپیستم گفته از هرچیزی که ناراحتت میکنه خودتودورکن از ظرفای کثیف وکمد بهم ریخته وهمه چی ندید رد میشد نبینه 😂😂

خونه تکونی کسی که بچه نداره معنایی نداره چون همیشه بایدتمیزباشه ونیازبه تمیزکردن نداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید