2777
2789
سلام گلم خوبی؟میگی شوهرت پتانسیل خوشبختی دارهمگه شما از پیش خدا اومدی؟ گیرم شوهرت زیباترین پولدارتری ...

دقیقا من خودمم فراموش کردم فقط چسبیدم به شوهرم گاهی به خودم میگم ببین ببین شوهرت دوست نداره خوب بیچازه خودتم چرا خودت دوست نداری حتی دلت به حال خودت نمیسوزه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

شوهرت خیلی دوستت داره...!

سلام دوست عزیز. خیلی اتفاقی با تاپیک شما برخورد کردم و دیدم که چه مدت طولانی هست درگیر تنش شدین..

من مشاور هستم و تحصیلات روانشناسی دارم..زوج درمانی انجام میدم و حاضرم فعلا بصورت رایگان باشما صحبت کنم..

پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام و تصمیمی با من تماس بگیر عزیزم..

درخواست بدین تا شماره تقدیم کنم.

لذت بردن از زندگی مشترک حق شماست💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت خیلی دوستت داره...!سلام دوست عزیز. خیلی اتفاقی با تاپیک شما برخورد کردم و دیدم که چه مدت طولان ...

ممنونم گلم 💐🩷

منم عین خودتمهر وقت تاپیکهات رومیبینم گریه میکنمانگار داری حرفهای دل منو میزنی

واقعااااااا قربونت برم بیا خوصوصی باهم باشیم 

عزیزم چقدر دلم برات گرفت خیلی گریه کردم. 

منم زندگیم رو هواس شوهرم خیانت کاره. 

درکت میکنم میفهمم تو دلت چی میگذرخ. امیدوارم یه. زندگی آروم و قشنگ خدا نصیبت کنه. ❤️ 

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
عزیزم چقدر دلم برات گرفت خیلی گریه کردم. منم زندگیم رو هواس شوهرم خیانت کاره. درکت میکنم میفهمم تو د ...

قربونت برم منم تاپیکا کسایی که تو روز منن میخونم دلم میگره خیلی فکرشون میکنم حالم بد میشه  تو چرا جدا نمیشی شوهر منم هی شل کن سفت کن میکنه این خیلی زجرم میده

قربونت برم منم تاپیکا کسایی که تو روز منن میخونم دلم میگره خیلی فکرشون میکنم حالم بد میشه تو چرا جد ...

راستش من خانوادم اجازه نمیدن. از طرفیم بچم گناه داره این وسط اون قربانی میشه. 

منم همسرم بهم حس کم بودن میداد خیلی ازظاهرم ایراد می‌گرفت. قشنگ میفهمم تو چه حسی داری. 

ولی من الان خیلی با اعتماد بنفس رفتار میکنم سعی میکنم خودمو بیخیال و شاد نشون بدم به خودم میرسم اینا واقعا ااااا ااااا تاثیرگذار. 

عزیزم تو هم برات مهم نباشه چی پیش میاد چه جدایی باشه چه زندگی. حتی شده ظاهری هم این طور وانمود کن جلوی شوهرت. فکر کنه تو واست مهم نیست. 

شاااااد باش با اعتماد بنفس باااااش به خودت برس جلو اینه خودتو ناز کن. رژ بزن آرایش قشنگ کن. لبخند داشته باش. اگه از کسی تعریف کرد اصلاااا موضع نگیر بخند. 

تو نباید نقطه ضعف دستش بدی

مطمئن باش جدا هم بشی بعد مدتی بشدت بی‌تفاوت میشی. 

خدا هم جای حقه بشین ببین واست معجزه میکنه

همه ی ما در معرض امتحانیم. اینم امتحان تو و منه

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭